Xiaomi'den Akıllı Saat Hazırlıkları

Çinli üretici Xiaomi, adını özellikle uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleriyle tüm dünyaya duyurdu. Gelen yeni bilgiler ise Xiaomi'den de bir akıllı saat görebileceğimiz yönünde.

Google Haberlere Abone ol
Xiaomi'den Akıllı Saat Hazırlıkları

Xiaomi'den Akıllı Saat Hazırlıkları Giyilebilir Teknoloji Çinli müstahsil Xiaomi, adını bilhassa müsait fiyatlı ve kaliteli ürünleriyle bütün dünyaya duyurdu. Gelen yeni bilgiler ise Xiaomi'den de bir akıllı saat görebileceğimiz yönünde.18.03.2015 / 16:00

Günümüzün hızla yükselen markalarından bir tanesi bulunan Xiaomi, ürettiği muvaffakiyetli akıllı telefon modelleri ile adını herkese duyurdu. Dünyanın en iri dördüncü akıllı telefon üreticisi bulunan Çinli firma, zamanımızda ise gözünü akıllı saat piyasasına dikmiş durumda.

Hali hazırda bir fazla fazla iri üreticinin de dahil bulunduğu akıllı saat pazarı, son şekilde Apple'ın dahil olması ile ortak iyice kızıştı diyebiliriz. 36Kryton sitesinin ortaya attığı iddialara göreyse Xiaomi, her süre bulunduğu bu şeklinde gene iddialı bir biçimde geliyor.

temsili görsel...

Çinli üreticinin ilk akıllı saati iddia edilene kıyasla dairesel bir ekran ile bizleri selamlayacak. Fırçalanmış madeni kasaya sahip olabileceği belirtilen akıllı saatin kadranının da daha iri olması bekleniyor.

Ayrıca Xiaomi'nin ilk akıllı saatinde nabız ölçmek için sensörler yer alacak. Xiaomi farkını ise nabız dalgaları ile hüviyet belirleyerek gösterecek. Elbette bunun sırf bir iddia olduğunu tekrar hatırlatalım.

Söz konusu aygıt Xiaomi olunca müsait fiyatlı olması da kaçınılmaz desek yanılıyor olmayız. Zira söylentilerde bu yönde. Firmanın Mi Band 2 üstünde çalıştığı da gelen bilgiler içerisinde yer alıyor.

:: Xiaomi'nin akıllı saati sizce nasıl olacak?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar