Xiaomi Ferrari Geliyor

Akıllı telefon pazarına bomba gibi bir giriş yapan Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin Ferrari kod adlı yeni bir modeli GFXBench testinde ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Xiaomi Ferrari Geliyor

Xiaomi Ferrari Geliyor Mobil Akıllı telefon pazarına bomba bu şeklinde bir giriş oluşturan Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin Ferrari kod isimli yeni bir modeli GFXBench testinde ortaya çıktı.25.03.2015 / 11:00

Akıllı telefon pazarına epey bir seri bir giriş oluşturan Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, kendi ülkesinde zirvede iken global pazarda ise dördüncü kocaman akıllı telefon üreticisi konumunda.

Ürettiği hem kaliteli hem de uygun akıllı telefonlarla adından bütün dünyada bahsettiren Xiaomi'nin yeni bir modeli GFXBench testinde ortaya çıktı.

Ferrari kod hesabına sahip bulunduğu görülen yeni modelde 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemcisi ve Adreno 405 GPU kullanıldığı görülmekteyken modelde 2 GB RAM'e yer verilmiş. 5 inç büyüklüğünde IPS ekran ise Full HD çözünürlüğünde.

13 megapiksel çözünürlüğünde LED flaş ile desteklenmiş esas kameraya yer verilen Xiaomi Ferrari'de bununla beraber çehre tanıma durumuna sahip birde 5 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor.

16 GB dahili depolama sektörü olan modelin microSD kart destekleyeceği ve Android 5.0 Lollipop ile çalışacağı testte görünen özelliklerden.

:: Xiaomi Ferrari meselesinde ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar