Xiaomi Akıllı Ayakkabı Geliştiriyor

Giyilebilir teknolojiler günümüzün en dikkat çeken alanlarından. Bu bağlamda çeşitli ürünler geliştirilirken Xiaomi'de Li Ning firmasıyla ortaklaşa akıllı ayakkabı geliştiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Xiaomi Akıllı Ayakkabı Geliştiriyor

Xiaomi Akıllı Ayakkabı Geliştiriyor Giyilebilir Teknoloji Giyilebilir teknolojiler günümüzün en dikkat çeken alanlarından. Bu bağlamda muhtelif alternatifler geliştirilirken Xiaomi'de Li Ning firmasıyla ortaklaşa akıllı pabuç geliştiriyor.18.03.2015 / 11:00

Akıllı telefon pazarına epey bir seri bir giriş oluşturan Xiaomi isminden bahsettirmeye devam ediyor. Mi Band ile epey bir muvaffakiyetli bir biçimde giyilebilir teknoloji pazarına giriş oluşturan şirket bu başarısını ilerletmek istiyor.

Konuşulanlara oranla yuvarlak ve madeni kasaya sahip bir akıllı saat üstünde çalışan şirket bununla beraber Reuters vasıtası ile yayınlanan bir rapora oranla akıllı pabuç geliştiriyor.

Li Ning firması ile müşterek geliştirilen akıllı ayakkabıda bir çip konumlandırılacak ve bu çip yardımıyla akıllı telefonunuz üstünden koşu-yürüyüş benzeri spor aktivitelerinizi takip edebileceksiniz. Akıllı ayakkabıda Mi Band'de uygulanan Huami Teknolojisinin yer alacağı da raporda yer alanlardan.

Yaptığınız sporun kalitesini ölçebileceğiniz ayakkabının bununla beraber müsait fiyatlı olması bekleniyor. Zira bu bağlamda teknolojiyi kişilere elverişli yoldan buluşturmayı hedefleyen firmanın görüşü ve şu esas kadar sektöre sunduğu cihazlar ortada.

:: Xiaomi'nin üstünde çalıştığı akıllı pabuç hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar