WP 8.1'e Bluetooth Klavye Desteği!

Microsoft, WP kullanıcılarının uzun süredir beklediği bluetooth klavye desteğini Update 2'de sunmaya hazırlanıyor. Şirket, yeni katlanabilir bluetooth klavyesini de MWC 2015'te tanıttı.

Google Haberlere Abone ol
WP 8.1'e Bluetooth Klavye Desteği!

WP 8.1'e Bluetooth Klavye Desteği! Mobil Microsoft, WP kullanıcılarının uzun süredir beklediği bluetooth klavye desteğini Update 2'de sunmaya hazırlanıyor. Şirket, yeni katlanabilir bluetooth klavyesini de MWC 2015'te tanıttı.04.03.2015 / 12:30

Yeni işletim sistemi Windows 10 ile bütün sürümleri tek çatı altında toplamaya hazırlanmakta olan Microsoft, vaziyeti hazırda uygulanan Windows Phone 8.1 sürümünü de desteklemeyi sürdürüyor. Neowin.net sitesinin haberine göre, WP 8.1 için yayınlanacak Update 2 ile müşterek Windows Phone'lara bluetooth klavye desteği sağlanacak.

Microsoft inadından vazgeçti

Windows Phone'da bluetooth harici klavyelerin desteklenmemesi kullanıcılar sebebi ile eleştirilen bir konu şekilde dikkat çekiyordu. Mobil Dünya Kongresi 2015 kapsamında katlanabilir klavyesini tanıtan Microsoft, bu alandaki ilk göstergesi de vermiş oldu.

Mobilite ön planda

Katlanabilir klavye tanıtılmasından kısa bir vakit sonra Windows Phone 8.1 için bluetooth klavye desteğinin duyurulması da kullanıcıları sevidirdi. Microsoft'un klavyesinin çapraz platformda kullanılabilmesi ve boyutlarıyla mobiletileyi artırması da cihazın artıları arasında. Bakalım Microsoft ne vakit WP 8.1 için bluetooth klavye desteği sunacak?

:: WP için bluetooth klavye desteğinin geç kaldığını düşünüyor musunuz?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar