Windows 10, Bu Yaz 190 Ülkede Satışta!

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10'un geliş tarihi ile ilgili yeni bir izahat yapıldı. Yeni işletim sisteminin bu yaz 190 ülkede satışa çıkacağı söylendi.

Google Haberlere Abone ol
Windows 10, Bu Yaz 190 Ülkede Satışta!

Windows 10, Bu Yaz 190 Ülkede Satışta! Microsoft Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10'un geliş tarihsel ile alakalı yeni bir izahat yapıldı. Yeni işletim sisteminin bu yaz 190 ülkede satışa çıkacağı söylendi.18.03.2015 / 12:30

Microsoft'un geçtiğimiz aylara tanıtımını gerçekleştirdiği ve önzileme sürümlerini kullanıma sunduğu yeni işletim sistemi Windows 10'un sektöre çıkış tarihsel ile alakalı resmi bir izahat geldi. Şirketten verilen bilgiye göre, Windows 10, 2015 yılının yaz aylarında kulllanıma sunulmuş olacak.

Bu yaz geleceği doğrulandı

Windows resmi bloglarında yer sektör bilgiye göre, yeni işletim sistemi bu yaz 190 ülkede ve 111 dilde satışa çıkacak. Daha önceki iddialar işletim sisteminin Haziran ayında kullanıma sunulacağı yönündeydi. Son yayınlanan blog yazısında spesifik bir tarihe işaret edilmese de, yaz aylarında yeni işletim sisteminin kullanıma sunulacağı doğrulanmış oldu.

Birçok pazarda tıpkı anda başlayabilir

Bölge gözetimi yapılmayan duyuruda 190 ülkede ifadesinin yer alması yeni işletim sisteminin bütün mühim tüketici pazarlarında tıpkı anda kullanıma sunulması ihtimalini güçlendiriyor. Daha önceden yapılan izahatya göre, Windows 7, 8 ve 8.1 kullanıcıları merakla beklenen yeni Windows sürümüne karşılıksız güncelleme yapabilecek. Bakalım Windows 10 sıcak yaz aylarının hangi günü karşımıza çıkacak?

:: Windows 10'a yükseltme yapmayı düşünüyor musunuz?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar