Whatsapp'tan yeni "bomba"

whatssapp,wants up,Facebook whats up, whatsapp yenilik, , Dünyanın en popüler sesli ve yazılı mesajlaşama sistemi olan "Whatsapp" inanılmaz bir yenilik yapmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Whatsapp'tan yeni "bomba"
 Whatsapp'dan yeni "bomba"  Artık internet olmadan 'Whatsapp tan' konuşulabilecek Dünyanın en popüler sesli ve yazılı mesajlaşama sistemi olan "Whatsapp" inanılmaz bir yenilik yapmaya hazırlanıyor. Bu kez yenilik sesli konuşmalarla ilgili olacaktır. Öyle ki, artık görüşmeler internet paketinizden veri götürmeyecek.
"WhatsApp" yeni açıklamasında sesli konuşma sistemini daha da geliştirildiğini bildirerek. 'Şimdilik yenilik ancak "Android" cihazlarda olacak ve "Google Play" de  olmayacağınığını dile getirdi.
Yenilik sayesinde interneti az olanlar limiti geçmeden rahat rahat konuşabilecek. Bunun şimdilik hangi yollarla mümkün olacağı konusunda ise bilgi verilmedi.




Ayrıca görüşmelerinizi "Google Drive" da yükleyebileceksiniz. Şimdilik bu hizmet üzerinde çalışma yürütülüyor.
Akıllı telefonlar için anlık mesajlaşma sistemi olan "Whatsapp", neredeyse artık en çok kullanılan iletişim araçlarının başında geliyor. Facebook tarafından satın alınan hizmet kısa süre içinde birçok yeniliklere imza attı. Bunların arasında mesajların okunduğunu gösteren çift mavi çizgi, sesli konuşma, yeni tasarım vesaire var. Ayrıca yakın zamanlarda "Whatsapp" a Facebook deki gibi beğeni (like) düğmeside gelecek.

Yorumlar