Vine 720p Devri Başladı

Vine platformu üyeleri artık sadece 420p değil 720p HD formatında kısa videolarını da sisteme yükleyebilecek. Güncelleme şimdiden hazır!

Google Haberlere Abone ol
Vine 720p Devri Başladı

Vine 720p Devri Başladı İnternet Vine platformu üyeleri bundan sonra yalnızca 420p değil 720p HD formatında kısa videolarını da düzene yükleyebilecek. Güncelleme şimdiden hazır!28.03.2015 / 10:00

Sosyal medyanın en eğlenceli platformları bünyesinde yer piyasa Vine kendisi için kocaman bir yeniliğe imza attı ve bundan sonra 720p formatına da destek sunmaya başladı. Bugüne dek ünlü Vine videoları 420p destekli iken, bundan sonra 720p HD formatı ile içerik yüklemek mümkün.

HD atağı ile müşterek Vine aşırı daha çok merakı üstüne çekmeyi planlarken ve bilhassa de GoPro kameralar ile mini videolar kaydedenler için belli bir seçenek şekilde yükselişe geçmeyi düşünüyor.

Apple iPhone kullanıcıları şimdiden yeni HD desteği yardımı ile 720p içeriklerini yükleyebilecek. Android platformuna ilişkin akıllı telefonlarda ise yeni güncelleme gelene kadar HD görüntüleme natürel şekilde olasıdır olacak fakat video yükleme için biraz daha beklemek durumunda kalınacak.

Vine Android uygulamasının yeni güncellemesinin ise aşırı kısa bir zaman bünyesinde aktif olabileceği belirtiliyor.

:: Vine'ın yeni atılımı kullanıcı trafiğini ne derece etkiler?

Yazan: Burçin Aygün
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar