Uzun Kullanım Testi: Galaxy Alpha

Samsung'un metal çerçeveli yeni tasarım anlayışına geçiş telefonu Galaxy Alpha, Uzun Kullanım Testi yani UKT videosuyla karşınızda. Bakalım Galaxy Alpha bizlere neler sunuyor?

Google Haberlere Abone ol
Uzun Kullanım Testi: Galaxy Alpha

Uzun Kullanım Testi: Galaxy Alpha UKT Samsung'un madeni çerçeveli yeni tasarım anlayışına geçiş telefonu Galaxy Alpha, Uzun Kullanım Testi yani UKT videosuyla karşınızda. Bakalım Galaxy Alpha bizlere neler sunuyor?10.03.2015 / 13:05

Galaxy Note 4, Galaxy S6 ve Galaxy A serisiyle birlikte madeni tasarıma geçen Samsung'un, yeni tasarım anlayışına geçiş telefonu Galaxy Alpha'yı daha öncelikle incelemiştik.

Neden UKT?

Bir telefon ilk çıktığında rahat bunun şeklinde gözükse de, 2 - 3 maaş bir kullanımın arkasından yaşattığı deneyimleri de paylaşmamız gerekiyor.

Örnek eda etmek gerekirse dikkat çekici bir kullanım süresi sonunda arayüzde başlayan kasmalar, kasada bulunan deformeler, ortaya çıkan muhtelif hatalar ve bize sunduğu umumi deneyim, bu video serimizin ana odak noktası.

Samsung Galaxy Alpha

Samsung'un şıklık ve ebat açısından iPhone 6'ya rakip şekilde çıkardığı Galaxy Alpha, pek uzun soluklu bir model olmadı. Hala satışta bulunan lakin üretimi duran Alpha, bundan sonra yoluna Galaxy A serisi şekilde devam ediyor.

Dilerseniz lafı aşırı uzatmadan, sizi Galaxy Alpha UKT videomuzla başbaşa bırakalım. İyi seyirler...

:: Samsung Galaxy Alpha'yı nasıl buluyorsunuz?

Yazan: Tolga Cem Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar