Uzun Kullanım Testi: Discovery Air

General Mobile'ın dünyanın en ince telefonlarından biri olan Gionee Elife s5.1 modelini temel alan Discovery Air modelinin uzun kullanım testiyle karşınızdayız.

Google Haberlere Abone ol
Uzun Kullanım Testi: Discovery Air

Uzun Kullanım Testi: Discovery Air UKT General Mobile'ın dünyanın en ince telefonlarından bir tanesi bulunan Gionee Elife s5.1 modelini esas saha Discovery Air modelinin uzun kullanım testiyle karşınızdayız.24.03.2015 / 14:00

Dünyaca meşhur Çinli müstahsil Gionee'nin eLife s5.1 modelini esas saha General Mobile Discovery Air, sırf 5.1 mm kalınlığıyla dünyanın en ince akıllı telefonlarından bir tanesi. 100 gramın biraz altındaki yani 98 gr. ağırlığıyla yoğun şekilde hafif yapıda bulunan telefon, şık ve kaliteli malzemesiyle dikkat çekiyor.

Daha öncelikle incelediğimiz ve kutu açılılını yaptığımız akıllı telefonu, takribî 2 aydır kullanan ekip arkadaşımız Atakan Karagöz ile General Mobile Discovery Air'ın uzun kullanım testi yani UKT videosunu sizlerle paylaşıyoruz.

Neden UKT?

Bir telefon ilk çıktığında rahat benzeri gözükse de, 2 - 3 maaş bir kullanımın arkasından yaşattığı deneyimleri de paylaşmamız gerekiyor.

Örnek eda etmek gerekirse belirgin bir kullanım süresi sonunda arayüzdebaşlayan kasmalar, kasada bulunan deformeler, ortaya çıkan muhtelif hatalar ve bize sunduğu umumi deneyim, bu video serimizin esas odak noktası.

General Mobile Discovery Air

4.8 inç büyüklüğünde AMOLED ekran kullanan cihazdaki çözünürlük ise HD yani 1280 x 720p.

MediaTek'in ARM Cortex A7 tabanlı 8 çekirdekli 1.7 GHz hızında çalışan işlemcisi, Mali-450MP grafik işlemcisi, 1 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 8 Megapiksel ana kamera, 5 Megapiksel ön kamera ve 2050 mAh batarya benzeri özelliklere sahip.

General Mobile Discovery Air bakalım bizlere uzun bir kullanımdan sonra neler sunuyor? Cevabı UKT videmuzda. İyi seyirler...

:: General Mobile Discovery Air'ı nasıl buluyorsunuz? Almayı düşündüğünüz bir model mi?

Yazan: Tolga Cem Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar