Twitter'a Tarayıcı Özelliği Ekleniyor!

Twitter uygulaması çok yakında Facebook'ta olduğu gibi tarayıcı özelliğine sahip olacak. İşte Twitter uygulamasının tarayıcı özelliği hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'a Tarayıcı Özelliği Ekleniyor!

Twitter'a Tarayıcı Özelliği Ekleniyor! Mobil Twitter uygulaması fazla aşırı yakında Facebook'ta bulunduğu bunun şeklinde tarayıcı durumuna sahip olacak. İşte Twitter uygulamasının tarayıcı niteliği konusunda detaylar.05.03.2015 / 15:00

En popüler sosyal ağlardan bir tanesi bulunan Twitter'ın uygulaması, fazla aşırı yakında mühim bir güncelleme alacak.

Paylaşılan beta görsellerine nazaran Twitter'ın uygulaması, fazla aşırı yakında yaşayacağı yenilikle birlikte, dahili tarayıcı durumuna kavuşacak.

Daha güvenli ve özelleştirilmiş uygulama deneyimi!

Daha öncelikle Facebook'ta kullanıma sunulan bu özellik, satın alanların paylaşılan bağlantıları daha güvenli ziyaret edebilmesini sağlıyor.

Ayrıca güvenliğin yanı paradigma ziyaret edilen bağlantılara göre, kullanıcılarına daha özelleştirilmiş bir sosyal ağ deneyimi sunmayı amaçlayan uygulama içi tarayıcı özelliği, Twitter'a ilerleyen haftalarda gelecek.

Ne yazık ki bu özellik uygulamaya sunucu değişikliği ile geldiği için apk yükleyerek uygulamanın yeni sürümünü deneyemiyoruz.

Ancak bu yeniliğin güvenlik açısından mühim bir büyüme olduğuna dikkat çekmek isteriz.

Her bağlantıya tıklamayın!

Fakat Twitter, kulanıcıların ziyaret ettiği bağlantıları seyrederek daha özelleştirilmiş bir deneme sunmaya çalışacağı için, hangi bağlantılara tıkladığımıza dikkat etmemiz gerekecek.

:: Uygulama içi tarayıcı özelliğini muvaffakiyetli buluyor musunuz?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar