Twitter ile Foursquare Anlaştı

Günümüzün en popüler sosyal ağ platformlarından birisi olan Twitter, yeni bir ortaklığa imza attı. Twitter, popüler yer bildirimi uygulaması Foursquare ile anlaşmaya vardı.

Google Haberlere Abone ol
Twitter ile Foursquare Anlaştı

Twitter ile Foursquare Anlaştı Sosyal Medya Günümüzün en popüler sosyal ağ platformlarından biri bulunan Twitter, yeni bir ortaklığa imza attı. Twitter, popüler yer bildirimi uygulaması Foursquare ile anlaşmaya vardı.24.03.2015 / 10:30

Günümüzün en popüler sosyal ağ platformlarından bulunan Twitter, yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Bu sayede son devirde sıkça rastlamaya başladığımız ortaklaşa çalışan mobil uygulamalara bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Uzun zamandır kullanımda bulunan attığınız tweet'e konum ekleme ayrıcalığı için Twitter, bu bölgede en popüler uygulama bulunan Foursquare ile iş birliğine gitti.

Halihazırda uygulanan sistemde şehir, mahalle bunun şeklinde teferruatları paylaşarak yer bildirimi yapmanız mümkünken yapılan bu iş birliği ile yer bildiriminizi daha detaylı bir biçimde yapmanız mümkündür kılınacak.

Coming soon! We're working with @foursquare so you can tag specific locations in Tweets: https://t.co/MwlLz5Pfvq pic.twitter.com/jATzXvbuV6— Twitter (@twitter) 23 Mart 2015

Kimi kullanıcılar için çokta mühim olmayan bu özellik belirli bir konumdan atılan tweet'leri görmek isteyenlerin epey bir hoşuna gidecektir.

Ayrıca Twitter yapıtıkları izahatda Foursquare ile bulunan iş birliklerinin neticesinde yeni özelliğin fazla fazla yakında kullanıma sunulacağı açıklandı.

:: Twitter'ın Foursquare ile yaptığı bu anlaşma konusunda ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar