TuneIn Artık Android Auto'da

TuneIn Artık Android Auto'da Android 'Arabada ne yapılır?' dendiğinde belki de akla gelen ilk şeylerden birisi müzik dinlemektir. İşte müzikseverleri mesut edecek bir haber. TuneIn bundan sonra Android Auto'da.22.03.2015 / 21:00 Geçtiğimiz günlerde yayın

Google Haberlere Abone ol
TuneIn Artık Android Auto'da

TuneIn Artık Android Auto'da Android 'Arabada ne yapılır?' dendiğinde belki de akla gelen ilk şeylerden birisi müzik dinlemektir. İşte müzikseverleri mesut edecek bir haber. TuneIn bundan sonra Android Auto'da.22.03.2015 / 21:00

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Android Auto uygulaması için haberler yavaş yavaş artmaya başladı. Son haber ise meşhur internet radyosu TuneIn'in Android Auto'ya geldiği oldu. Dinlemek isteyebileceğiniz yüzlerce kanalı, yalın bir arayüzde birleştirmiş bulunan bu eşsiz uygulamayı bundan sonra araçlarınızda pratik olarak kullanabileceksiniz. Üstelik elleriniz hala direksiyondayken.

Ayrıca Şayet öteki bir akıllı cihazınızda da bu uygulamayı kullanıyorsanız, son dinlediğiniz kanalları, favorilerinizi ve dinlemekten hoşlanacağınızı düşündüğünüz öteki bütün kanalları, aracınızla hızla senkroize ederek, iki değişik cihazda tıpkı işlemleri basitçe yapabilirsiniz.

'TuneIn, Android Auto ile yollarda!' sloganı ile yayınlanan yeni güncellemeyi, Android 5.0 ve üstü sürümler için kullanabiliyorsunuz. Aracınızdan inseniz bile, akıllı telefonunuzda, takip ettiğiniz kanaldaki müziği TuneIn'den dinlemeye devam edebilir, kanalın nereden yayın yaptığını, çalan şarkının kime ilişkin olduğunu, hangi sene çıktığını, sözlerini ve daha çok sayıda özelliğini görüntüleyebilirsiniz.

::Sizce TuneIn kullanım kolaylığına sahip bir uygulama mı?

Yazan: Betül Erden
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar