TAG Heuer, Google ve Intel İşbirliği Yaptı

Google ve Intel, gücünü Android Wear ve Intel teknolojisinden alan bir İsviçre akıllı saati piyasaya sürmek üzere işbirliğine gittiklerini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
TAG Heuer, Google ve Intel İşbirliği Yaptı

TAG Heuer, Google ve Intel İşbirliği Yaptı İnternet Google ve Intel, gücünü Android Wear ve Intel teknolojisinden sektör bir İsviçre akıllı saati tüketicilere sürmek üzere işbirliğine gittiklerini duyurdu.20.03.2015 / 07:01

TAG Heuer, Google ve Intel içinde gerçekleştirilen işbirliği, Baselworld etkinliği çerçevesindeki matbuat toplantısında resmi şekilde duyuruldu. Bu şirketler, İsviçre'nin La Chaux-de-Fonds'da yer sektör Saat Vadisine Kaliforniya'daki Silikon Vadisi'nden inovasyon, yaratıcılık ve dizaynı getirerek, hem lüks hem de eşsiz bağlantısıyla kullanan bireyin gündelik yaşamına direkt tesir edecek bir ürün yaratacaklar.

TAG Heuer Genel Müdürü Guy Sémon: “İsviçre saatlerinin kalitesi bütün dünyada biliniyor. Bu kalite, yaratıcı teknoloji ve Android Wear platformunu kullanan ve Intel teknolojisini esas sektör Intel ile Google bu şeklinde iki küresel takat ile birleştiğinde, endüstrideki teknolojik evrimin başladığını görebiliyoruz. Bugün bu sürecin ciddi bir üreticisi bulunan TAG Heuer şekilde gurur duyduğumu anlatım etmek istiyorum.” dedi.

Intel Yeni Cihazlar Grubu Genel Müdürü ve Kurumsal Başkan Yardımcısı Michael Bell, ise şu biçimde konuştu: “İnsanların işine daha çok yarayacak ve paha katacak teknoloji deneyimi yaşatmak üzere çalışan Intel, bu kolektif girişimin giyilebilir teknolojide ilham vereceğinden emin. TAG Heuer ve Google ile yapılan işbirliği, akıllı saat kategorisini üst seviyeye çıkartacak kendine has akıllı saatiyle Intel'in giyilebilir teknoloji vizyonunu gerçeğe dönüştürmeye yaklaştıracak.”

:: Bu işbirliği meselesinde ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar