Tab S 10.5 İçin Lollipop Yayınlandı

Samsung'un en üst düzey tableti Galaxy Tab S 10.5 için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi dağıtılmaya başlandı. İşte Android 5.0.2 güncellemesi hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Tab S 10.5 İçin Lollipop Yayınlandı

Tab S 10.5 İçin Lollipop Yayınlandı Güncelleme Samsung'un en üst seviye tableti Galaxy Tab S 10.5 için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi dağıtılmaya başlandı. İşte Android 5.0.2 güncellemesi ile alakalı detaylar.23.03.2015 / 13:00

Android güncellemeleri meselesi için çok aygıt duyurması itibariyle ve bu cihazların kocaman tarafına güncelleme vermediği için eleştirilen Samsung, en üst seviye Android tableti için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesini yayınladı.

Fransa'da başladı

İlk şekilde Fransa üstünden dağıtılmaya başlanan güncelleme, ilerleyen haftalarda bütün ülkelerdeki Galaxy Tab S 10.5 kullanıcılarına ulaşacak.

Zaten geçtiğimiz ay SamMobile'ın instagram hesabı vasıtasıyla Mart/Nisan aylarında geleceğini paylaştığı güncelleme, takribî şekilde beklenen tarihte yayınlandı.

Önemli yenilikler

Android 5.0 Lollipop yeniliklerinin yanı dizi pek aşırı iyileştirme ile gelen güncelleme, KitKat'ta yaşanan pek aşırı sorununda çözümü olacak benzeri görünüyor.

Ayrıca birkaç küçük güvenlik açığını da kapattığı açıklanan Lollipop güncellemesinin bu sebeple kocaman ciddiyet taşıdığını söylememiz mümkün.

Cihazınızı güncelleyin

Samsung Galaxy Tab S 10.5 kullanıcıları, güncellemeyi denetlemek için Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncellemesi şeklini izleyebilirler.

Eğer güncelleme cihazınıza ulaşmışsa, güncellemeyi yüklemeden evvela pilinizi en az %50 doldurun ve yükleme için Wifi bağlantı tercih edin.

Galaxy Tab S 10.5 sonrasında şimdi de gözler daha küçük ekranlı Galaxy Tab S 8.4 modeline çevrildi. Tab S 10.5 ile tıpkı sürede güncellenmesi beklenen tablet için halen güncelleme yayınlanmadı. Tab S 8.4 için Lollipop güncellemesi de, muhtemelen önümüzdeki haftalarda dağıtılmaya başlanacak.

:: Samsung'un güncelleme politikası ile alakalı ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar