Swarm'da DM'den Yürüme Dönemi Başladı

Popüler yer bildirim ve mekan keşfetme uygulaması Swarm'a direkt mesaj özelliği geldi. Bu özellik ile arkadaşlarınıza Swarm üzerinden mesaj gönderebileceksiniz.

Google Haberlere Abone ol
Swarm'da DM'den Yürüme Dönemi Başladı

Swarm'da DM'den Yürüme Dönemi Başladı Güncelleme Popüler yer bildirim ve mekan keşfetme uygulaması Swarm'a doğrudan mesaj niteliği geldi. Bu özellik ile arkadaşlarınıza Swarm üstünden mesaj gönderebileceksiniz.13.03.2015 / 11:00

Foursquare, geçtiğimiz zamanlarda yer bildirme özelliğini Swarm uygulamasına devretmişti. Swarm'un yaygınlaşmasından sonra tam olarak kullanıcılara yeni mekanlar önerme üstüne yoğunlaşan Foursquare, bugün yer bildirim uygulaması için bir güncelleme yayınladı.

Swarm'a gelen güncelleme ile bundan böyle yer bildirimi oluşturan kullanıcılar tıpkı Twitter'da bulunduğu bunun şeklinde arkadaşlarına doğrudan mesaj gönderebilecek. Mesajlaşma özelliğiyle bununla beraber küme sohbeti oluşturma seçeneği de geliyor. Gönderdiğiniz mesajların okundu bilgisi de karşı tarafa iletilecek.

Direkt mesaj özelliğinde bulunmuş olduğunuz mekanın pozisyonu da otomatik şekilde mesajınıza ekleniyor. Gönderilen konum harita üstünde gösterildiği için daha kapsamlı bilgilere ulaşabilecek. Swarm'u yeni nitelikleri ile kullanımı için App Store yada Google Play'den uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

:: Swarm'un doğrudan mesaj özelliğini beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar