Spotify Türkçe Müzik Arşivini Geliştiriyor

Çevrimiçi müzik dinleme platformu Spotify, Türkçe müzik arşivini genişlettiğini duyurdu. Artık Spotify'da daha fazla Türk sanatçının şarkıları yer alacak.

Google Haberlere Abone ol
Spotify Türkçe Müzik Arşivini Geliştiriyor

Spotify Türkçe Müzik Arşivini Geliştiriyor İnternet Çevrimiçi müzik dinleme platformu Spotify, Türkçe müzik arşivini genişlettiğini duyurdu. Artık Spotify'da daha çok Türk sanatçının şarkıları yer alacak.11.03.2015 / 09:01

Dünyanın en kocaman dijital müzik platformlarından birisi bulunan Spotify, en güzel Türkçe parçaları müzik severlerle buluşturuyor. Teoman'dan Müslüm Gürses ve Ajda Pekkan'a kadar daha pek çok aşırı sanatçı bundan sonra Spotify'da.

Çocukluk zamanlarınızdan hatırladığınız “Medcezir” ve “Arnavut Kaldırımı” benzeri şarkıların yanı dizi “Güm Güm” benzeri son zamanın maksimum dinlenen dans parçaları ve en sevilen müziklere Spotify yardımıyla her yerden ulaşılabiliyor. iOS, Android ve Windows Phone mobil cihazlarınızda Spotify ile aralıksız müzik deneyimine tanıklık edebilirsiniz.

Türk müzikseverlerin uzun süredir beklediği bu büyüme ilgili konuşan Spotify Türkiye Ülke Direktörü Ergül Çivi;' Türkiye'de çok aşırı sevilen muhteşem sanatçılarımız mevcut ve mahalli müzik biz Türkler için her süre bir gurur kaynağı olmuştur. Şimdi tüm Türkçe müzik hayranları platformumuzda sevdikleri sanatçıların şarkılarını dinleyebilir ve sevdikleri müziğin keyfini çıkarabilirler” dedi.

:: Spotify kullanıyor musunuz?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar