Spartan'ın Mobil Sürümü Duyuruldu

Microsoft'un yeni nesil internet tarayıcısı Spartan Windows 10 ile birlikte duyurulmuştu. Bugün yapılan izahat ile Spartan'ın Windows 10'un mobil sürümünde de yer alacağı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Spartan'ın Mobil Sürümü Duyuruldu

Spartan'ın Mobil Sürümü Duyuruldu MWC 2015 Microsoft'un yeni kuşak internet tarayıcısı Spartan Windows 10 ile müşterek duyurulmuştu. Bugün yapılan izahat ile Spartan'ın Windows 10'un mobil sürümünde de yer alacağı açıklandı.03.03.2015 / 13:00

Microsoft geçtiğimiz günlerde Windows 10 ile müşterek Internet Explorer'ın fena etiketinden kurtulmak hesabına yeni internet tarayıcısı Spartan'ın duyurusunu yapmıştı.

Spartan'dan yoğun şekilde umutlu bulunan Microsoft, yeni tarayıcısı ile yeni bir sayfa açmak istiyor. Bugün yapılan izahat ile Microsoft yeni tarayıcısının Windows 10 ile müşterek mobil platforma geleceğini de duyurdu.

Geliştirilmiş bir okuma modunun yer alacağı Spartan'ın mobil sürümünde kullanıcıya daha yalın bir arayüz sunmak hesabına bütün lüzumsuz öğeler kaldıracak.

Microsoft, tarayıcının mobil sürümünde öteki ne bunun şeklinde avantajlar olacağını belirtmezken yalın bir arayüze sahip olacak bulunan yeni tarayıcının mobil cihazlarda muvaffakiyetli bir performans sunacağını izahatsına ekledi.

Önümüzdeki günlerde Windows 10 ile müşterek kullanıma sunulacak Microsoft'un yeni mobil tarayıcısı Spartan hakkındaki düşüncelerimizi uygulamanın yayınlanmasıyla yanında sizlere aktaracağız.

:: Microsoft'un yeni tarayıcısı Spartan konusunda ne düşünüyorsunuz? Yeni tarayıcı sizce başarlı olabilecek mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar