Sony'den Apple'a Gönderme

Sony Apple'ın geçtiğimiz gün duyurduğu akıllı saati Apple Watch'un kullanım ömrüne göndermede bulundu. Firma kendi akıllı saati SmartWatch 3'ün kullanım ömrünü tekrar gündeme getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Sony'den Apple'a Gönderme

Sony'den Apple'a Gönderme Giyilebilir Teknoloji Akıllı Saat Sony Apple'ın geçtiğimiz gün duyurduğu akıllı saati Apple Watch'un kullanım ömrüne göndermede bulundu. Firma kendi akıllı saati SmartWatch 3'ün kullanım ömrünü yine gündeme getirdi.11.03.2015 / 12:00

Apple'ın geçtiğimiz gün düzenlediği Spring Forward etkinliği ile tanıtılan akıllı saati Apple Watch, bir fazla aşırı kesim vasıtası ile beğenilse de kocaman bir kesim tarafında da epey bir eleştirildi. Göreceli şekilde epey bir şık bir tasarıma sahip bulunan akıllı saat, yüksek fiyatıyla tenkit oklarından kurtulamadı.

Her geçen gün daha da popülerleşen akıllı saatlerin en kocaman sıkıntısı ise şarj diyebiliriz. İstisnai bir kaç model haricinde bir günü dahi zor çıkartan akıllı saatlerin içerisinde Apple Watch dikkat çeken modellerden olmayı başardı.

İlk gelen bilgilerde 5 saat pil ömrü bulunduğu söylenirken Apple, geçtiğimiz gün düzenlediği etkinlikte akıllı saatinin tek şarj ile 18 saat kullanım ömrü sunduğunu söyledi.

Apple'ın üzerine basarak vurguladığı bu konu elbette rakiplerinin gözünden de kaçmadı. Zira Sony aynı iPhone 6 modelinde yaşanan bükülmelerde bulunduğu benzeri şarj meselesi için da hiç beklemeden cevabını verdi.

Sony'nin resmi Twitter hesabından paylaştığı görselde kuruluş Apple Watch'un 1 gündelik kullanım ömrüne gönderme yaptı ve kendi akıllı saatleri Smart Watch 3'ün 2 gündelik pil ömrünü gündeme getirdi.

'Sony SmartWatch 3'ün 2 gündelik pil ömrüyle ileri gidin' diyen Sony, Android Wear işletim sistemi ile çalışan akıllı saatini böylece bütün Android cihazlarla kullanılabilir kılmış durumda.

Ayrıca cihaz, fiyatı 349 dolardan başlayan Apple Watch'un birlikte 249 dolar fiyat etiketiyle de daha uygun bir cihaz.

:: Apple Watch'un şarj kapasitesi sizce yeterli mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar