Sony Yeni Xperia Cihazını Sızdırdı

Sony’nin Weibo hesabı yeni Xperia cihazına ait render görüntülerini yayınladı. Bu Render’ın merakla beklenen amiral gemisi Xperia Z4’e ait olabilir.

Google Haberlere Abone ol
Sony Yeni Xperia Cihazını Sızdırdı

Sony Yeni Xperia Cihazını Sızdırdı Mobil Akıllı Telefon Sony’nin Weibo hesabı yeni Xperia cihazına ilişkin render görüntülerini yayınladı. Bu Render’ın merakla beklenen amiral gemisi Xperia Z4’e ilişkin olabilir.13.03.2015 / 09:00

Akıllı telefon üreticileri 2015 yılında bütün kozlarını ortaya koymaya başladı. Galaxy S6 ve One M9'un tanıtılmasından sonra Sony'nin de yeni amiral gemisi Xperia Z4'ü duyurması bekleniyordu. Ancak başka amiral gemilerine nazaran Xperia Z4 meselesi için aşırı az sızıntı haberi ortaya çıkmıştı.

Bugün Sony'nin Weibo hesabı yeni Xperia cihazına ilişkin Render görüntülerini yayınladı. Bu Render'ın Xperia Z4'e ilişkin olabildiği söylentileri bir anda alevlendi. Sony'nin bu söylentilerden sonra Render görselini kaldırması, tasarımın Xperia Z4'e ilişkin olma olasılığını iyice yükseltti.

Xperia Z4'e ilişkin bulunduğu düşünülen Render'ı inceleyecek olursak, Sony'nin bu sene da keskin hatlara sahip bir tasarım ile karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Cihazın ön kamerasında ise flaşın olabilme ihtimali aşırı yüksek. Cihazın taraf bölümlerinde; takat düğmesi, ses denetim düğmeleri, microSD ve SIM yuvası bulunabilir.

:: Sizce bu Render Xperia Z4'e ilişkin olabilmektedir mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar