Sony Lavender'ın özellikleri

Sony Lavender, küçük bazı değişiklikler dışında Xperia C4 ile birçok benzer özellikler taşıyor

Google Haberlere Abone ol
Sony Lavender'ın özellikleri

Ekran boyutu hakkında henüz net bir bilgi yok ancak, 5.5 inçlik Xperia C4’ten daha geniş bir ekrana sahip olacak olan Lavender’da Full HD panel olacak. Ortaya çıkan fotoğraflar ile Lavender’in ince yan çerçevelere sahip olduğu görülüyor.

Telefonun diğer özellikleri arasında Xperia C4’e göre en farklı özelliklerinden biri ön kamerada bulunuyor. Xperia C4’te 5 megapiksel ön kamerağa özelliği bulunurken, Lavender’da 13 megapiksel bulunuyor. Arka kamerada olduğu gibi ön kamerada da LED flaş özelliği bulunmakta ve bu durum özellikle selfie severlerden yoğun ilgi görecektir. Yine arka kamerada da 13 megapiksel çözünürlük bulunmakta ve her iki kamera Soniy’in en çok tercih edilen IMX214 sensörünü kullanmakta.

Teknik Özellikler de Neler Var?

Teknik özelliklerde ise Mediatek MT6752 çipseti üzerine kurulan Sony Lavender’da 8 çekirdekli 1.7 GHZ Cortex – A53 işlemci, çift çekirdekli Maki-T760 görüntüleme birimi ve 2GB bellek yer alıyor. Android Lollipop işletim sistemiyle kullanıcısıyla buluşacak olan Sony Lavender’ın çift SIM giriş seçeneği de olacak.

Kaynak: Akıllı telefon

 

Yorumlar