Shazam Nesneleri Bulabilecek

Müzik bulma uygulaması Shazam'ın çok yakında yeni bir özellik ile karşımıza çıkacağı müjdelendi. Shazam artık çevredeki nesnelerle ilgili bilgi verebilecek.

Google Haberlere Abone ol
Shazam Nesneleri Bulabilecek

Shazam Nesneleri Bulabilecek Mobil Müzik bulma uygulaması Shazam'ın aşırı yakında yeni bir özellik ile karşımıza çıkacağı müjdelendi. Shazam bundan böyle çevredeki nesnelerle ilgili bilgi verebilecek.08.03.2015 / 14:00

Shazam, sunduğu özellikler ile mobil platformun vazgeçilmez uygulamaları içerisinde yer alıyor. Kullanıcılara sunduğu müzik bulma özelliğiyle harikalar yaratan uygulama aşırı yakında değişik bir boyutta hizmet vermeye başlayacak.

Shazam'ın CEO'su Rich Riley, Reuters'a verdiği bir röportajda; Shazam'ın şu an aşırı iyi noktada olduğunu fakat ilerleyen zamanlarda zirveyi korumak için değişik yeniliklerin yapılacağını dile getirdi. Ayrıca Shazam'ın yakında çevresindeki bütün nesnelerle ilgili bilgi verebileceği de röportajda müjdelendi.

Nesne ile alakalı bilgi verme sistemi şöyle çalışacak. Bir filmin kapağını Shazam'a okuttuğunuzda filmde geçen müzikler anında önünüze çıkacak yahut herhangi bir nesneyi uygulamaya okuttuğunuzda o nesne ile alakalı bilgilere ulaşabileceksiniz.

Çalışma yapısı ile Google Glass'ı andırsa da Shazam'ın bu işi sırf telefon ile yapması kocaman bir artı. Bakalım ilerleyen günlerde bu özellik kullanıcılara sunulacak mı?

:: Shazam'ın yeni özelliğini beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar