SanDisk 200 GB'lık microSD Duyurdu

Kullandığımız verilerin boyutları gittikçe artarken bunları depolamak içinde daha fazla alana ihtiyaç duyuyoruz. Bu bağlamda SanDisk'de dünyanın ilk 200 GB'lık microSD duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
SanDisk 200 GB'lık microSD Duyurdu

SanDisk 200 GB'lık microSD Duyurdu MWC 2015 Kullandığımız verilerin boyutları gittikçe artarken bunları depolamak bünyesinde daha çok bölgeye gereksinim duyuyoruz. Bu bağlamda SanDisk'de dünyanın ilk 200 GB'lık microSD duyurdu.03.03.2015 / 11:30

Geçtiğimiz günlerde Barselona'da başlayan Mobil Dünya Kongresi yardımı ile son teknoloji ile donatılmış alternatifler ile tanışmaya devam ediyor.

Bu sefer haberimize misafir bulunan ürün ise dünyanın en yüksek kapasitesine sahip microSD kartı. SanDisk sebebi ile geliştirilen bu microSD kart'ın kapasitesini şirket bir sene bünyesinde tam %56 oranında artırdı ve 128 GB bulunan en yüksek depolama bölgesini 200 GB'a yükseltti.

200 GB kapasiteli SanDisk Ultra microSDXC UHS-I bellek kartı ile bundan sonra depolama ile alakalı problem yaşamayacaksınız.

90 MB/s bu şeklinde bir transfer hızına sahip microSD kart ile bununla beraber dakika 1200 fotoğraf gönderebileceksiniz. Ayrıca yüksek kapasiteli bu bellek kartıyla ortak bundan sonra 20 saatlik Full HD video kaydı gerçekleştirebileceksiniz.

Yılın ikinci çeyreğinde sektöre sunulacak bulunan bellek kartının fiyatı ise ilk bakışta biraz yüksek bu şeklinde gelse de işlevi ve boyutu düşünüldüğünde makul bir rakam şekilde kabul edilebilir. 200GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I microSD kartı almak için vermeniz lazım miktar ise 399,99 dolar.

:: 200 GB kapasiteye sahip microSD kart ile alakalı ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar