Sanatçılar için YouTube Duyuruldu

Müzikle ilgilenen amatörlerin kariyerlerini geliştirmelerinde yardımcı olacak Sanatçılar için YouTube (YouTube for Artists) yakında hayata geçiriliyor. İşte detaylar…

Google Haberlere Abone ol
Sanatçılar için YouTube Duyuruldu

Sanatçılar için YouTube Duyuruldu Haberler Müzikle ilgilenen amatörlerin kariyerlerini geliştirmelerinde destekçi olacak Sanatçılar için YouTube (YouTube for Artists) yakında yaşama geçiriliyor. İşte detaylar…16.03.2015 / 22:10

YouTube'da paylaştığı videolarla meşhur bulunan çok aşırı sayıda ad var. Bunlar içerisinde pratik gitar kayıtları yada amatör kliplerle başlayıp çağımızda milyonlara hitap eden şarkıcılar var. YouTube, yeni uygulaması ‘YouTube for Artists' ile bundan sonra genç yeteneklere daha çok destekçi olacak, onlara kariyer basamaklarını tırmanmaları yolunda destek çıkacak.

Detayları henüz tam şekilde paylaşılmayan uygulama, istikbal vaat eden müzisyenlerin konserleri yada küçük bir kanalda bile olsa çıkacakları bir radyo programı, vb. konusu için kendi YouTube sayfalarında bilgiler paylaşabilmeleri, algoritmik şekilde çıkarlarını dinleyebilecek kimselere önerebilmeleri bunun şeklinde özellikler içerecek. Ayrıca YouTube, muvaffakiyetli bulunan ve yüksek izlenme sayılarına erişen şarkıcıların kanalları ve videolarının tanıtımlarına destekçi olacak.

Temelde bir paradigma yeni vasıta ile zenginleştirilmiş bir YouTube kullanıcı kanalı deneyimi sunacağa benzeyen YouTube for Artists'ın kısa vakit içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor. YouTube'da 2015 yılında geliştirmelere böylelikle bir yenisi daha eklenmiş oluyor. Daha evvela de kamera açıları içerisinde geçiş yapılarak video izleme deneyimi ve gene kısa vakit evvela 360 derece videolar gelmişti. Yeni haberleri bakmaya devam edeceğiz.

:: YouTube'un son dönemdeki yenilikleri konusu için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Ferhat Verdi
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar