Samsung'dan Orta Segmente 128 GB Desteği

Samsung, orta seviye cihazlarda kullanılmak üzere 128 GB’lık yeni belleklerini duyurdu. Yüksek depolama alanı için artık fazla fiyat ödemeyeceksiniz.

Google Haberlere Abone ol
Samsung'dan Orta Segmente 128 GB Desteği

Samsung'dan Orta Segmente 128 GB Desteği Mobil Samsung, orta düzey cihazlarda kullanılmak üzere 128 GB’lık yeni belleklerini duyurdu. Yüksek depolama piyasası için bundan sonra çok fiyat ödemeyeceksiniz.19.03.2015 / 16:30

Samsung geçtiğimiz gün sessiz sedasız Galaxy Tab A serisi tabletlerini duyurmuştu. Firma bugün de orta düzey cihazlar için ciddi bir adım attı. Bildiğiniz bu şeklinde 128 GB depolama bölgesine sahip bulunan telefonların fiyatı çok çok yüksek oluyor. mesela iPhone 6'nın 16 GB'lık modeli 2.499 TL'ye satılırken 128 GB'lık modeli 3.199 TL'ye satılıyor.

Samsung bu fahiş fiyatlandırmanın önüne geçebilmek ve orta seviyeli cihazlara müsait fiyatla 128 GB depolama bölgesini sunabilmek için yeni belleklerini tanıttı. Samsung eMMC 5.0 teknolojisi ile geliştirilmiş performansı da iyi bulunduğu söylenen 128 GB bellekli orta düzey cihazları yakın sürede görebiliriz.

Samsung üst düzey cihazlarında Galaxy S6 ile gelen ve daha seri veri transferi gerçekleştiren UFS 2.0 teknolojisi ile geliştirilen bellekleri kullanmaya devam edecek. Bakalım ilerleyen aylarda yüksek kapasiteli belleğe sahip cihazların fiyatları nasıl olacak.

:: Samsung'un yeni hamlesini beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar