Samsung'dan Kavisli Bilgisayar!

Samsung'un ilk kavisli ekran masaüstü bilgisayarı satışa çıktı. ATIV One 7 olarak adlandırılan cihaz, kavisli ekran teknolojisini hepsi-bir-arada sistemlere taşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Samsung'dan Kavisli Bilgisayar!

Samsung'dan Kavisli Bilgisayar! Haberler Samsung'un ilk kavisli ekran masaüstü bilgisayarı satışa çıktı. ATIV One 7 şekilde isimlendirilen cihaz, kavisli ekran teknolojisini hepsi-bir-arada sistemlere taşıyor.11.03.2015 / 13:30

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, masaüstü bilgisayar çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Televizyon ve monitör sahasında yoğun şekilde geniş bir ürün yelpazesi olan şirket, birkaç ay öncelikle ortaya çıkan kavisli ekranlı hepsi-bir-arada sistemini ABD'de satışa sundu.

Cihazın teknik detayları

Samsung'un kavisli ekranlı yeni cihazı ATIV One 7 şekilde adlandırılıyor. 27 inç Full HD çözünürlüklü ekran ile dikkat çeken ATIV One 7, 2.2 GHz Core Core i5 5200 CPU, 8 GB DDR3L bellek, 1 TB sabit disk özelliklerine sahip.

300 nit parlaklık değeri

Yeni bilgisayarda SD kart desteği, HDMI bağlantı kapıları, Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi 802.11 AC destekleniyor. Cihazın ekranında yansıma durdurucu ayrıcalığı yer almaktadır ve parlaklık kıymeti en fazla 300 nit'e kadar yükselebiliyor.

Windows 8.1 ile geliyor

Cihazın yazılım tarafında ise 64 filo Windows 8.1 tercih edilmiş durumda. ATIV One 7'nin öteki aygıtlarla iletişimi ise yoğun şekilde gelişmiş. SideSync 3.0 ve Link 2.0 ile Galaxy akıllı telefonlara bağlanılarak iletişim kurulabilecek. ABD'de satışa çıkan aygıt 1299 dolar fiyat etketiyle raflardaki yerini alacak. ATIV One 7'nin hangi pazalarda satışa çıkacağı henüz göze çarpan değil.

:: Kavisli ekran bilgisayar kullanmak için sizce Ülkü mi?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar