Samsung'dan Galaxy S6 için Yeni Videolar

Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge cihazlarının özelliklerini ve tasarımını detaylı bir şekilde anlatan videolar yayımladı. İşte Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’in detaylı videoları.

Google Haberlere Abone ol
Samsung'dan Galaxy S6 için Yeni Videolar

Samsung'dan Galaxy S6 için Yeni Videolar Mobil Akıllı Telefon Galaxy S6 Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge cihazlarının niteliklerini ve tasarımını detaylı bir biçimde söyleyen videolar yayımladı. İşte Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’in detaylı videoları.06.03.2015 / 13:00

Samsung, geçtiğimiz hafta sonu Barselona'da düzenlenen MWC 15 etkinliğinde Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge cihazları ile boy göstermişti. Metal bir kasaya sahip bulunan Galaxy S6'lar sunmuş bulunduğu teknik özellikler ile rakiplerinin bir adım önünde yer alıyor.

Özellikle iki kenarı da kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge, 2015 yılına dizaynı ile damgasını vuracağının sinyallerini vermişti. Samsung bugün yeni cihazlarının niteliklerini ve tasarımın söyleyen yeni videolar yayımladı. Videolarda cihazın kamera, donanım ve dizaynı üstüne konuşuluyor. Ayrıca Galaxy S6'nın madeni kasasının Apple'ın iPhone 6 Plus modeli benzeri bükülmediği vurgulanarak rakibe küçük bir gönderme yapılıyor.

Videolara geçmeden evvela Galaxy S6'nın teknik özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak; cihazda 64 Bit mimarili 14nm teknolojisi ile imal edilmiş Exynos 7420 yonga seti yer alıyor. 3 GB LPDDR4 ile gücüne kuvvet katan Galaxy S6 kamera meselesi için da iddialı. Galaxy S6'da 16 Megapiksel çözünürlüğünde diyafram açıklığı f/1.9 bulunan OIS destekli canlı bir lens yer alıyor.

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in kamera niteliklerini söyleyen videoSamsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in tasarımını söyleyen video:: Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in niteliklerini ve tasarımını beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar