Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'i Değerlendirdik

Samsung'un 1 Mart'ta Barcelona'da düzenlediği Unpacked etkinliğinde tanıtılan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerini, orada bulunan SDN ekibi değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'i Değerlendirdik

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'i Değerlendirdik MWC 2015 Samsung'un 1 Mart'ta Barcelona'da düzenlediği Unpacked etkinliğinde tanıtılan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerini, orada bulunan SDN takımı değerlendirdi.02.03.2015 / 19:00

Samsung'un 1 Mart akşamı burada sizlere diri şekilde aktardığımız Barcelona'da düzenlediği Unpacked etkinliğinin ardından, etkinlikte tanıtılan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerini değerlendirdik.

Samsung'un umumi telefon tasarımlarından daha ayrıcalıklı yapıda bulunan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, iki tarafı cam kaplı. Gücü artırılan alüminyum kasa bükülmelere ve darbelere karşı daha sağlam. Ekranın da Corning Gorilla Glass 4 ile korunduğunu hatırlatalım.

:: Samsung Galaxy S6 Edge meselesi için her şey...

:: Samsung Galaxy S6 meselesi için her şey...

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge meselesi için yorumlarımızı aşağıdaki videoda görebilirsiniz. Galaxy S6 Edge ön incelememizi ve ayrıntılı makalelerimize de sayfadaki linklerden ulaşabilirsiniz.

İyi seyirler...

:: Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'i beğendiniz mi? Yorumlarınız neler?

Yazan: Tolga Cem Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar