Samsung 45 Milyon Adet Galaxy S6 ve S6 Edge Satabilir

Samsung başlangıç seviyesi ve orta seviye akıllı telefon segmentinde Çin'li üreticiler sebebiyle bazı sıkıntılar yaşa da bu sene üst seviye Galaxy S serisi akıllı telefonlarıyla durumu dengeleyeceğe benziyor.

Google Haberlere Abone ol
Samsung 45 Milyon Adet Galaxy S6 ve S6 Edge Satabilir

Samsung başlangıç seviyesi ve orta seviye akıllı telefon segmentinde Çin'li üreticiler sebebiyle bazı sıkıntılar yaşa da bu sene üst seviye Galaxy S serisi akıllı telefonlarıyla durumu dengeleyeceğe benziyor. Deutsche Bank raporuna göre firma bu sene içerisinde, satışa sunulmak üzere 45 milyon adet Galaxy S6 ve S6 Edge'i satış noktalarına verilmesi gerekiyor. Bununla birlikte ortaya sürülen 50 milyon adet hedefine önemli ölçüde yaklaşacak.

Kullanıcıları tarafından yetersiz bulunan Galaxy S5 modelinin sonrasında Galaxy S6 Premium cam ve metal gövde yapısı, yüksek performans gösteren 14 nm üretim teknolojili yongaseti, QHD çözünürlüklü ekranı ve optik imaj stabilizasyonuna ev sahipliği yapan başarılı ekranıyla şüphesiz iddialı bir model olduğunu kanıtladı. Yenilikçi S6 Edge modeliyle de dikkat çeken firmanın iki akıllı telefon ile 45 milyonluk satış adetine ulaşması önemli bir başarı olarak kayıtlara geçecektir.

Akıllı Telefon 







Yorumlar