Qualcomm'dan Yeni Geliştirme Kartı

Qualcomm, 64-bit destekli Qualcomm Snapdragon 410 işlemciyi temel alan, düşük maliyetli geliştirme kart tasarımını duyurdu. Ayrıntılar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Qualcomm'dan Yeni Geliştirme Kartı

Qualcomm'dan Yeni Geliştirme Kartı Donanım Qualcomm, 64-bit destekli Qualcomm Snapdragon 410 işlemciyi ana alan, düşük maliyetli geliştirme kart tasarımını duyurdu. Ayrıntılar haberimizde.17.03.2015 / 07:01

Snapdragon 410 işlemcinin yüksek performansını, varlıklı niteliklerini daha fazla aşırı geliştiricilere ve ürün üreticilerine ulaştıran kredi kartı büyüklüğündeki DragonBoard 410C geliştirme kiti, seri yazılım geliştirmek ve yeni ürünlerin ticarileşmesi sırasındaki prototiplerinin desteklenmesi için tasarlandı.

Snapdragon 410 işlemci, çözüm sağlayıcılarının satışa hazır ya da modül-üzerindeki-sistemleri desteklemek ve ticari kullanımlarına yönelik hizmet sağlamak için canlı bir teknoloji sunuyor. Bu gömülü işlemci ve her şeyin interneti ürün kategorileri içindeki alternatifler içinde yeni kuşak robotlar, fotoğraf makineleri, set-top box ürünler, giyilebilir ürünler, tıbbi cihazlar, otomatlar, otomasyon kurulumu, endüstri amaçlı kontrol, dijital tabela ve oyun konsolları benzeri pek fazla aşırı ürün yer alıyor.

DragonBoard 410C platformunun ana nitelikleri şunlar:

CPU: Çekirdek başına 1.2 GHz hızında dört çekirdekli ARM Cortex-A53 CPU; 64-bit Grafik: 400 MHz yüksek kaliteli grafikleri ile Qualcomm Adreno 306 GPUVideo: 1080p HD video oynatma ve H.264 ile çekme (AVC)Fotoğraf Makinesi: Donanımında yapılan noise reduction, JPEG dekoder ve öteki post-işleme teknikleri ile 13 megapiksel kamera desteğiBellek: LPDDR2 / 3 533MHz Tek kanallı 32-bit (4.2GBps) olmayan POP / eMMC 4.51 SD 3.0 (UHS-I)Entegre Bağlantı: Qualcomm VIVE 802.11 b / g / n, Wi-Fi, Bluetooth, FM

:: DragonBoard 410C meselesinde ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar