Project Ara'ya Sennheiser'dan Ses Modülü

Almanya merkezli dünyanın önde gelen müzik şirketlerinden Sennheiser, Google'ın geliştirmekte olduğu Project Ara modüler telefonunda kullanılabilecek iki ses modülünü tanıttı.

Google Haberlere Abone ol
Project Ara'ya Sennheiser'dan Ses Modülü

Project Ara'ya Sennheiser'dan Ses Modülü MWC 2015 Almanya merkezli dünyanın önde gelen müzik şirketlerinden Sennheiser, Google'ın geliştirmekte bulunduğu Project Ara modüler telefonunda kullanılabilecek iki ses modülünü tanıttı.04.03.2015 / 14:00

Google'ın bir süredir geliştirmekte bulunduğu modüler akıllı telefon projesi Project Ara, bundan böyle yavaş yavaş oluşmaya başlıyor. Kullanıcının talebine kıyasla bir telefon oluşturmasına imkan verici plan için üreticilerden de destekler gelmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Toshiba'nın Project Ara için üç ayrıcalıklı kamera modülü ürettiğini sizlere aktarmıştık. Şimdi ise Project Ara için ilk ses modülü tanıtıldı. Alman Sennheiser vasıtası ile tanıtılan modül henüz prototip aşamasında.

Oldukça yetenekli iki modül duyuran Sennheiser'ın duyurusunu gerçekleştirdiği ilk modülde gürültü engelleyici ve bir amfi yer alıyor. Amphion adındaki bu modül ile yoğun şekilde kaliteli kayıtlar yapmanız olasıdır kılınmış.

Duyurusu gerçekleştirilen öteki bir modül ise Proteus. Proteus'un ilk dikkat çeken niteliği üstünde iki ayrıcalıklı girişin yer alması. Aynı anda iki insanın müzik dinlemesine İmkan verici bu modül bununla birlikte tam 4 adet mikrofona da destek sağlıyor.

Sennheiser'ın müzik konusundaki başarısını aktardığı bu modüller sayesinde, telefonunuzu ses meselesi için aşırı iddialı bir bir duruma getirebilirsiniz. Hatta Proteus'un destek sağladığı mikrofon girişleriyle telefonunuzu küçük bir stüdyoya çevirmeniz dahi mümkün.

:: Sennheiser'ın duyurusunu yaptığı modüller ile ilgili düşünceleriniz neler?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar