Pebble Time Steel Duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan Pebble'ın yeni saati Time güncellendi. Pebble Time'ın preimium sürümü olan Pebble Time Steel MWC 2015'de kendisini gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Pebble Time Steel Duyuruldu

Pebble Time Steel Duyuruldu MWC 2015 Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan Pebble'ın yeni saati Time güncellendi. Pebble Time'ın preimium sürümü bulunan Pebble Time Steel MWC 2015'de kendisini gösterdi.04.03.2015 / 11:45

Hayatına bir Kickstarter projesi şekilde başlan Pebble, akıllı saat pazarına bomba bu şeklinde düştü desek yeridir. Büyük satış rakamlarına ulaşan Pebble şu temel kadar 3 değişik akıllı saat tanıttı.

En aşırı af toplayan proje!

Son şekilde geçtiğimiz günlerde Pebble Time'ı lanse eden şirket tıpkı sürede Kickstarter'ın enfazla af toplayan projesi. Akıllı saat 17 dakikada amaç af bulunan 500 bin doları toplamakla yetinmedi şu anda 14 milyon dolar bağışı geçerek yeni bir rekor kırdı.

Pebble Time Steel

Pebble bununla beraber geçtiğimiz günlerde tanıtımını gerçekleştirdiği yeni akıllı saati Pebble Time'ın Premium sürümünü MWC 2015'de duyurdu. Yeni akıllı saatin güncellenen sürümü yazılımsal manada hiçbir farklılık sunmuyor.

Akıllı saatin tek farkı adından da anlaşılabileceği bu şeklinde % madeni olması. Oldukça şık bir görünüme kavuşan Pebble Time bununla beraber Steel sürümüyle 1 milimetre daha inceldi.

Buna ek şekilde çelik kasalı sürümde kullanım süresi arttırıldı. Pebble Time Steel'ı tek şarj ile 10 gün kullanabilmeniz mümkündür kılınmış. Akıllı saat bununla beraber ek şekilde epey bir şık birde cilt kordona sahip. Kutu içeriğinde yer piyasa bu cilt kordon ile gayet şık bir saate sahip olabileceksiniz.

Pebble Time Steel'e sahip olmak için yapmanız gerekense Kickstarter üstünden Pebble'a 250 dolar af yapmanız. Gri, siyah ve altın renk alternatifleri bulunan saati almak arzu edenler için bununla beraber bir güzellikte düşünülmüş.

Eğer daha önceden Pebble Time siparişi verdiyseniz ve şimdi keşke Steel alsaydım diyorsanız aradaki farkı vererek Time Steel'e sahip olabiliyorsunuz.

:: Pebble Time Steel hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar