Pebble, Kickstarter'ın Bağış Rekorunu Kırdı!

Akıllı saat üreticisi Pebble, yeni akıllı saati sayesinde Kickstarter'da kırılması güç bir rekora imza attı. Firma Pebble Time ile tam 20 milyon dolar bağış topladı.

Google Haberlere Abone ol
Pebble, Kickstarter'ın Bağış Rekorunu Kırdı!

Pebble, Kickstarter'ın Bağış Rekorunu Kırdı! Giyilebilir Teknoloji Akıllı saat üreticisi Pebble, yeni akıllı saati yardımıyla Kickstarter'da kırılması takat bir rekora imza attı. Firma Pebble Time ile tam 20 milyon dolar af topladı.28.03.2015 / 12:05

Akıllı saat dalının azami markalarından biri bulunan Pebble geçtiğimiz yeni akıllı saatini tanıtmıştı. İlk projesini Kickstarter üstünden tanıtan şirket üçüncü ürünleri bulunan Pebble Time bünyesinde Kickstarter üstünden af topladı.

:: Pebble Time Duyuruldu!34 Dakikada 1 Milyon Dolar!

Geçtiğimiz ay duyurulan Pebble Time'in hedeflediği rakam 500,000 dolar iken ürün daha ilk 34 dakikada 1 milyon dolar af topladı. 1 milyon dolara ulaşan en seri ürün bulunan Pebble Time yeni bir rekora daha imza attı.

:: Pebble Time Steel Duyuruldu

20 Milyon Dolar Bağış!

Tasarımı ve nitelikleri ile aşırı beğenilen akıllı saat bununla beraber uzun şarj süresi ile epey bir çekici. İşte Pebble'ın bu bunun şeklinde özelliklerinden etkilenen tam 78,471 şahıs Pebble Time'ın 20,338,986 dolar af toplamasını sağladı.

48 saat bünyesinde 10 milyon dolar 72 saat bünyesinde de 13 milyon dolara ulaşan Pebble'ın bu rekorları başkasına kaptırması biraz zor bunun şeklinde gözüküyor.

:: Pebble Time hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce muvaffakiyetli bir ürün mü?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar