OnePlus'dan HTC'ye Gönderme

HTC'nin uzun bir süredir merakla beklenilen akıllı telefonu, beraberinde bir çok eleştiri ile tanıtıldı. Çinli OnePlus'da HTC'yi eleştirenler arasında yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
OnePlus'dan HTC'ye Gönderme

OnePlus'dan HTC'ye Gönderme MWC 2015 HTC'nin uzun bir süredir merakla beklenilen akıllı telefonu, yanında bir aşırı yargılama ile tanıtıldı. Çinli OnePlus'da HTC'yi eleştirenler içinde yer aldı.04.03.2015 / 12:00

HTC'nin uzun bir süredir konuşulan akıllı telefonu One M9, geçtiğimiz gün Barselona'da MWC 2015 kapsamında düzenlenen bir etkinlikle resmiyet kazandı.

ShiftDelete.Net takımı şekilde sizlere yerinden aktardığımız ve ilk ön incelemesini sunduğumuz HTC One M9, tasarım ile ilgili bu defa beklenileni vermedi ve değişmeyen dizaynı ile yargılama oklarının amacı oldu.

Tüketiciler vasıtası ile beğenenler bulunduğu kadar One M9'u yoğun şekilde katı eleştirilere tabi tutanlarda oldu. Bu vaziyet elbette rakiplerinin de gözünden kaçmadı ve HTC'ye ilk gönderme OnePlus'dan geldi.

Amiral gemi katili şekilde kendisini tanıtan firma, Never Settle yani 'Asla razı olma' sloganını vurgulayarak One M9'u iğneledi.

Facebook sayfası üstünden paylaştıkları görselde şirket HTC'nin modelleri arasındaki benzerliği vurgulamış. OnePlus paylaştığı görselde bununla birlikte 'Evrim bu mudur? Şimdi devrim zamanı.' diyerek kendi modeline gönderme yaptı.

Hali hazırda tek bir modeli olan OnePlus'ın ikinci modelini senenin 2. veya 3. çeyreğinde sektöre çıkartması bekleniyor. HTC'ye yapılan bu katı göndermeden sonrada açıkçası OnePlus'dan tasarım ile ilgili radikal değişiklikler beklediğimi belirtmek istiyorum.

:: OnePlus'ın eleştirisi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar