OnePlus Two Metal Kasaya Sahip Olabilir

OnePlus firmasının yeni telefonu hakkında sızıntılar gelmeye başladı. OnePlus Two, tamamen metal kasadan oluşan bir tasarım ile karşımıza çıkabilir.

Google Haberlere Abone ol
OnePlus Two Metal Kasaya Sahip Olabilir

OnePlus Two Metal Kasaya Sahip Olabilir Mobil Akıllı Telefon OnePlus firmasının yeni telefonu meselesinde sızıntılar gelmeye başladı. OnePlus Two, % madeni kasadan oluşan bir tasarım ile karşımıza çıkabilir.04.03.2015 / 09:00

OnePlus firması, amiral gemisi katili OnePlus One cihazı ile 2014 yılında karşımıza çıkmış ve bizleri sunduğu performans ile etkilemeyi başarmıştı. Üst seviye teknik nitelikleri 299 dolar fiyat etiketiyle harmanlayan OnePlus One, sırf davetiye usulü ile satışa sunulduğu için pek aşırı şahıs bu cihaza ulaşamamıştı.

OnePlus One'ın üstünden uzun bir geçmesine karşılık firmadan yeni bir telefon duyurusu gelmemişti. Firmanın yeni telefonun OnePlus Two şekilde isimlendirileceği geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. OnePlus Two meselesinde bugün yeni bir sızıntı haberi yayınlandı.

Sızıntılara nazaran OnePlus Two ile çıta biraz yükseltilecek. OnePlus Two'nun % madeni bir kasaya sahip olabileceği söyleniyor. Ayrıca OnePlus Two'nun Snapdragon 810 işlemci ve 3 GB RAM ile geleceği ve fiyatının 300 ile 350 dolar içerisinde olabileceği da sızıntılar içerisinde yer alıyor.

Android 5.x Lollipop ve Cyanogen OS'tan gücünü alacak bulunan OnePlus Two'yu merakla bekliyoruz. Bakalım kuruluş bu yılda amiral gemisi katili bir telefon ile karşımıza çıkacak mı?

:: OnePlus Two'dan beklentileriniz neler?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar