One M9'a Yakından Göz Atın

HTC’nin yeni amiral gemisi One M9’un yüksek kaliteli görsellerini sizler için bir araya getirdik. Çok yakında Türkiye’de olacak One M9’a bir de yakından bakın.

Google Haberlere Abone ol
One M9'a Yakından Göz Atın

One M9'a Yakından Göz Atın Mobil Akıllı Telefon HTC One M9 HTC’nin yeni amiral gemisi One M9’un yüksek kaliteli görsellerini sizler için bir araya getirdik. Çok yakında Türkiye’de olacak One M9’a bir de yakından bakın.06.03.2015 / 17:00

2015 yılının merakla beklenen amiral gemileri Barselona'da düzenlenen MWC 15 etkinliğinde teker teker tanıtılmıştı. HTC de yeni amiral gemisi modeli One M9 ile sahnedeki yerini almıştı. Yekpare madeni kasadan oluşan One M9 sunmuş bulunduğu özellikler ile sunumun alaka odağı olmuştu.

Etkinlik sonrası HTC One M9'un Türkiye'ye ne süre geleceği ise iri bir merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde bu konu ile ilgili Vodafone'dan izahat gelmiş ve One M9'un 31 Mart tarihinde Türkiye'de satışa sunulacağı müjdelenmişti.

One M9 konusu için bugün bir izahat da Avea'dan geldi. Avea da One M9'u Mart sonunda Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Biz de bu haberimizde yakında ülkemize istikbal bulunan One M9'a yakından bakmanız için geniş bir galeriye yer verdik.

HTC One M9 galerisini görüntüleyebilmek için aşağıdaki görsele tıklayın.:: One M9'un tasarımını yenilikçi buldunuz mu?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar