One M9 Plus'dan Yeni Görüntüler

HTC'nin geçtiğimiz gün tanıttığı One M9 modelinin büyük ekrana ve parmak izi okuyucusuna sahip modeli One M9 Plus'a ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
One M9 Plus'dan Yeni Görüntüler

One M9 Plus'dan Yeni Görüntüler Mobil HTC'nin geçtiğimiz gün tanıttığı One M9 modelinin iri ekrana ve parmak izi okuyucusuna sahip modeli One M9 Plus'a ilişkin bulunduğu iddia edilen yeni görüntüler ortaya çıktı.07.03.2015 / 20:00

HTC'nin geçtiğimiz günlerde Barselona'da MWC 2015 kapsamında düzenlenen etkinliği ile tanıttığı amiral gemi modeli, donanım şekilde üst düzey özelliklere sahip olsa da ne yazık ki tasarım açısından bir aşırı tenkit okuna maruz kalmıştı.

Yine MWC 2015'de tanıtılan rakibi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinin gerisinde kaldığı bir aşırı kullanıcı nedeni ile dile getirilse de HTC asıl bombalarını sonraya gizlemiş benzeri gözüküyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya Çin'in sosyal ağ paylaşım sitesi Weibo'da ortaya çıkan One M9 Plus isimli model HTC hayranlarını tekrar heyecanlandırdı. Bugün ise modele ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görselleri incelediğimiz en fazla dikkat çeken iki ayrıntıdan ilki modelin ön tarafında yer alıyor. Alt tarafta yer sektör BoomSound hoparlörün tam ortasına yerleştirilen fiziksel bir buton görülürken, bu butonun parmak izi sensörü olabileceği iddia ediliyor.

Telefonun art bölümüne geçtiğimizde ise modele ilişkin daha önceki görsellerin tersine benzer One M9'da bulunduğu benzeri One M9 Plus modelinde de Duo Camera'dan vazgeçildiği, onun yerine yoğun şekilde iri ve yuvarlak bir kamera lensinin tercih edildiği görülüyor.

Yine çift renkli yekpare madeni kasaya sahip bulunan akıllı telefon, Quad HD çözünürlüğe sahip 5.2 inç bir ekrana sahip olacak. 3 GB RAM ve 32 GB depolama piyasası ile gelmesi hesap edilen modelde bununla beraber Snapdragon 810 ve MT6795 olmak üzere iki ayrıcalıklı işlemcinin kullanılması bekleniyor.

One M9'da noksan görülen donanımsal özelliklerin bu model ile düzeltildiğini görüyoruz. Ancak gene benzer tasarımın kullanılması HTC'yi başladığı noktaya art götürebilir.

:: HTC One M9 Plus meselesinde ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar