Microsoft Spartan'dan En Son Kareler!

Microsoft'un merakla beklenen tarayıcısı Spartan tekrar ortaya çıktı. Daha önce ekran görüntüleri ortaya çıkan Spartan'dan yeni ve ayrıntılı kareler internete düştü.

Google Haberlere Abone ol
Microsoft Spartan'dan En Son Kareler!

Microsoft Spartan'dan En Son Kareler! Microsoft Microsoft'un merakla beklenen tarayıcısı Spartan yine ortaya çıktı. Daha öncelikle ekran görüntüleri ortaya çıkan Spartan'dan yeni ve ayrıntılı kareler internete düştü.06.03.2015 / 11:00

Microsoft'un merakla beklenen taratıcısı Spartan'ın detaylarının görülebileceği ati Windows 10 yapılandırması henüz yayınlanmadı. Buna rağmen, merakla beklenen tarayıcıdan sızıntılar gelmeye devam ediyor. Daha öncelikle internete düşüş gösteren birkaç karenin aksine, son fotoğraflar epey bir çok ve ayrıntılı.

Ayrıntılı kareler geldi

Rusça mswin.me sitesinin yayımladığı görsellerde, Spartan tarayıcının arayüzü net bir biçimde ortaya çıkıyor. Final sürüme kadar görsel değişimlere uğraması beklense de tarayıcının tasarım hattı kocaman ölçüde tıpkı kalacak. Olabildiğince flat tasarım anlayışının benimsendiği tarayıcı arayüzünde sadelik öne çıkıyor.

Spartan tarayıcıdan en son kareler için görsele tıklayın...Yeni özellikler görünmeye başladı

Ortaya çıkan görsellerde Spartan tarayıcıda yer alacağı daha önceden duyurulan Bing arama motoru entegrasyonu, yeni okuma modu, çoklu tab görünümü bu şeklinde özellikler de net şekilde görülebiliyor. Spartan tarayıcıdan son kareleri görmek için fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz. Bakalım Microsoft'un Spartan tarayıcısı, Internet Explorer'ın fena imajını silmeyi başarabilecek mi?

:: Spartan'ın muvaffakiyetli olacağını düşünüyor musunuz?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar