Microsoft Lumia 430 Duyuruldu

Microsoft Lumia serisi akıllı telefonlarına bir yenisini daha kattı. Fiyatı ile dikkat çeken Microsoft'un yeni giriş seviye modeli Lumia 430 sadece 70 dolar fiyat etiketine sahip.

Google Haberlere Abone ol
Microsoft Lumia 430 Duyuruldu

Microsoft Lumia 430 Duyuruldu Mobil Microsoft Lumia serisi akıllı telefonlarına bir yenisini daha kattı. Fiyatı ile dikkat çeken Microsoft'un yeni giriş düzey modeli Lumia 430 yalnızca 70 dolar fiyat etiketine sahip.20.03.2015 / 10:30

Microsoft geçtiğimiz günlerde yaptığı izahatda giriş seviyesi modellere yoğunlaşacağını açıklamıştı. Firma bu bağlamda yeni modellerini duyurmaya devam ediyor.

MWC kapsamında Lumia 640 ve Lumia 640 XL olmak üzere iki yeni model tanıtan Microsoft şimdi ise yeni müsait fiyatlı modeli Lumia 430'u duyurdu.

Firmanın şimdiye kadar duyurduğu en müsait fiyatlı model olma durumuna sahip Lumia 430 yalnızca 70 dolara müşteri bulacak.

Giriş seviyesi özelliklere sahip Lumia 430'da Qualcomm'un Snapdragon 200 işlemcisi yer alıyor. Çift SIM kart desteğine sahip bulunan modelde 4 inç büyüklüğündeki ekran 480x800 piksel çözünürlüğe sahip.

1 GB RAM'ı bulunan modelin dahili belleği ise 8 GB. Cihaz bununla beraber microSD kart ile hafızayı genişletmenize İmkan sağlıyor. 2 megapiksel çözünürlüğünde bir art kameraya sahip modelde 0.3 megapiksel birde ön kameraya yer verilmiş.

Nisan ayında , Hindistan, Orta Doğu ve Afrika, Asya-Pasifik, Rusya, Kazakistan ve Beyaz Rusya bu şeklinde alanlarda satışa çıkacak modelin turuncu, siyah ve ak olmak üzere 3 ayrıcalıklı renk seçeneği mevcut.

:: Microsoft Lumia 430 konusu için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar