LG Watch Urbane Fiyatı Ortaya Çıktı

LG'nin MWC 2015'te tanıttığı yeni şık akıllı saatleri Watch Urbane LTE ve Watch Urbane fiyatları ortaya çıktı. İşte, LG Watch Urbane'in şaşırtan fiyatı.

Google Haberlere Abone ol
LG Watch Urbane Fiyatı Ortaya Çıktı

LG Watch Urbane Fiyatı Ortaya Çıktı Giyilebilir Teknoloji Akıllı Saat LG'nin MWC 2015'te tanıttığı yeni şık akıllı saatleri Watch Urbane LTE ve Watch Urbane fiyatları ortaya çıktı. İşte, LG Watch Urbane'in şaşırtan fiyatı.29.03.2015 / 17:00

Güney koreli dev teknoloji markası LG, Mart ayının başında MWC 2015 kapsamında gerçekleştirdiği faaliyet ile, yeni akıllı saatleri Watch Urbane ve Watch Urbane LTE modellerini tanıttı.

Şık olmalarının yanı dizi canlı teknik nitelikleri ile dikkat çeken LG Watch Urbane ve Watch Urbane LTE modelleri'nin fiyatları da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde LG'nin Güney Kore sitesinde görünen LG Watch Urbane fiyatı herkesi şaşırttı.

Sitede görünene nazaran LG Watch Urbane, Kore nakit birimini dolara çevirdiğimizde takribî 580 Dolar fiyat etiketi ile biraz yüksek fiyatlı görünüyor.

Ayrıca 350 Dolar'dan başlayan fiyatı ile aşırı tenkit piyasa Apple Watch'tan aşırı daha yüksek fiyatlı bulunan Watch Urbane, 320p OLED ekran, 1.2 Ghz 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 işlemci ile yüksek performans sunacak.

Ayrıca klasik saatlere benzeyen yuvarlak dizaynı ile aşırı şık bir tasarım sunan LG Watch Urbane'in fiyatı halen doğrulanmadı.

Yani LG Watch Urbane, aşırı daha hesaplı ve küçük bir ihtimalle daha yüksek fiyatlı da olabilir. Bakalım LG, şık akıllı saatini kaç dolara satacak?

:: LG Watch Urbane fiyatı konusu için ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar