LG G4'ün Ekran Boyutu Kaç İnç Olacak?

LG'nin merakla beklenen amiral gemisi LG G4'ün ekran boyutu sızdı. LG G4'ün tahmini ekran boyutu ve çıkış tarihi haberimizde. Bakalım G4'ün ekranı kaç inç olacakmış?

Google Haberlere Abone ol
LG G4'ün Ekran Boyutu Kaç İnç Olacak?

LG G4'ün Ekran Boyutu Kaç İnç Olacak? Mobil LG'nin merakla beklenen amiral gemisi LG G4'ün ekran boyutu sızdı. LG G4'ün tahmini ekran boyutu ve çıkış tarihsel haberimizde. Bakalım G4'ün ekranı kaç inç olacakmış?16.03.2015 / 09:30

HTC ve Samsung'un amiral gemisi cihazlarını tanıtmasından sonra gözler geçtiğimiz yıla G3 modeli ile damgasını vuran LG'ye çevrildi. Ancak uzun bir süredir Güney Koreli teknoloji üreticisi LG'nin bu konu için sesi soluğu çıkmıyor. Yeni cihazı LG G4 konusu için söylentiler de fazla fazla seyrek gündeme geliyor.

Gizemini koruyan LG G4 konusu için bugün enteresan bir bilgi sızdırıldı. Twitter üstünden bildirdiği sızıntılar ile gündeme gelen @OnLeaks, LG G4'ün 5.6 inç boyutunda bir ekrana sahip olacağını iddia etti. Bu ekranın 1440 x 2560 çözünürlüğünde olma ihtimali fazla fazla yüksek.

Bu vakte kadar gelen sızıntılar 5.5 inç boyutu işaret ediyordu. Boyutun 5.6 inçe çıkması LG G4'ün ayrıcalıklı bir tasarım ile karşımıza çıkacağının göstergesi olabilir.

LG G4'ün; sekiz çekirdekli 64 filo destekleyen Qualcomm'un Snapdragon 810 yonga setine, 3 GB RAM'e, 20 megapiksel art kamera ve 5 megapiksel ön kameraya sahip olması bekleniyor. Cihazın tanıtım tarihsel şekilde ise 27 Mart gösteriliyor. Ancak bu tarihin tam olarak sızıntı olduğunu belirtmekte yarar var.

:: LG G4'ten beklentileriniz neler?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar