LG G4 Sertifikasını Aldı!

LG'nin yakın zamanda tanıtılması beklenilen yeni nesil akıllı telefonu G4, Endonezya'dan bizleri selamladı. LG'nin amiral gemi modeli G4 sertifikasını aldı.

Google Haberlere Abone ol
LG G4 Sertifikasını Aldı!

LG G4 Sertifikasını Aldı! Mobil LG'nin yakın sürede tanıtılması beklenilen yeni kuşak akıllı telefonu G4, Endonezya'dan bizleri selamladı. LG'nin amiral gemi modeli G4 sertifikasını aldı.15.03.2015 / 20:00

Samsung ve HTC'nin MWC 2015 kapsamında yeni kuşak akıllı telefonlarını tanıtmasından sonra bütün gözler LG'ye çevrildi. G4'e ilişkin ilk sızıntıların gelmeye başladığı şu günlerde LG G4 ile tanışmamız fazla aşırı uzun sürmeyecek benzeri gözüküyor.

LG'nin önümüzdeki bir iki maaş zaman içinde tanıtmasını beklediğimiz G4'e ilişkin görseller ise geçtiğimiz günlerde ilk kez karşımıza çıkmıştı.

Bu kez ise akıllı telefon sertifikasını alması ile haberimize misafir oldu. LG G4, Endonezya'da ilk sertifikasını aldı.

Akıllı telefonun sahip olması muhtemel nitelikleri şekilde ise sekiz çekirdekli 64 filo destekleyen Qualcomm'un Snapdragon 810 çipseti, 3 GB RAM, LG G3'te bulunduğu benzeri 5.5 inç büyüklüğündeki bir ekran ve Quad HD çözünürlük.

20 megapiksel esas kameraya yer verilmesi beklenilen akıllı telefonda bununla birlikte 5 megapikselde ön kamera kullanılacağı hesap ediliyor. Cihazın Android'in son sürümü bulunan 5.1 Lollipop ile çalışması muhtemel.

:: LG G4'ten beklentileriniz neler?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar