LG G4 Görüntülendi!

LG'nin büyük beğeni toplayan G3 modelinden sonra G4'ün nasıl olacağı büyük merak konusuydu. İşte LG'nin yeni amiral gemi modeli G4'e ait olduğu iddia edilen ilk görüntüler.

Google Haberlere Abone ol
LG G4 Görüntülendi!

LG G4 Görüntülendi! Mobil LG'nin iri haz toplayan G3 modelinden sonra G4'ün nasıl olabileceği iri merak konusuydu. İşte LG'nin yeni amiral gemi modeli G4'e ilişkin bulunduğu iddia edilen ilk görüntüler.27.03.2015 / 15:00

Samsung ve HTC, MWC 2015 kapsamında yeni amiral gemi modellerini tanıtmışken günümüzde ise gözler LG'ye çevrilmiş durumda.

Güney Koreli şirketin önümüzdeki aylarda tanıtması beklenilen yeni kuşak amiral gemi modeli G4'e ilişkin ilk görüntüler ise XDA Developers üstünden yayınlandı. s3rv1cet3ch adlı bir kullanıcının forumda paylaştığı görseller LG'nin G2 ile başlattığı tasarım çizgisinin devam ettiğini gösteriyor.

LG G4 adı ile gelmesi beklenilen modelin art tarafında benzer öteki modellerde bulunduğu bu şeklinde kuvvet butonu ve ses açma kapama butonları yer alırken alt tarafta G3 ile benzer biçimde konumlandırılmış bir hoparlör dikkat çekiyor.

Tasarım yönünde iri farklılıklar görülmezken cihazın sol üst kısmında yer sektör çıkıntı merak uyandırıyor. Bu çıkıntının LG G4'e hususi bir kalem olma ihtimali yoğun şekilde yüksek.

Ayrıca bu bir anten de olabilir. LG G3'ün Kore versiyonunda minik de olsa görünen bir anten mevcuttu.

:: LG G4'ün Ekran Boyutu Kaç İnç Olacak?

LG G4'e ilişkin bulunduğu iddia edilen bu görüntülerde tasarımdaki farklar ise dikkatli bakılınca anlaşılıyor. Selefi G3'te daha yuvarlak hatlar kullanılmışken sızdırılan görüntülerde daha köşeli hatların kullanıldığını görüyoruz.

Görüntülerden Android 5.0.2 Lollipop ile geleceği anlaşılan modelin Qualcomm'un Snapdragon 810 işlemcisine ve 3 GB RAM'e sahip olabileceği şimdiden konuşulanlar arasında. Ayrıca Quad HD ekran ve 13 megapiksel kamera çözünürlüğü ise değişmeyecek bu şeklinde gözüküyor.

:: LG G4'ü beğendiniz mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar