LG G4 de Plastik Olacak

Akıllı telefon üreticileri amiral gemi modellerinde metal kasa kullanmayı tercih ederken LG bu akıma uyum sağlamayacak gibi gözüküyor. Son iddialar LG G4'ün plastik olacağı yönünde.

Google Haberlere Abone ol
LG G4 de Plastik Olacak

LG G4 de Plastik Olacak Mobil Akıllı telefon üreticileri amiral gemi modellerinde madeni kasa kullanmayı tercih ederken LG bu akıma düzen sağlamayacak bu şeklinde gözüküyor. Son iddialar LG G4'ün plastik olabileceği yönünde.24.03.2015 / 11:00

G2 modeli ile iri bir çıkış yakalayan LG, G3 modeliyle bu başarısını devam ettirdi diyebiliriz. Şimdi ise HTC, Samsung bu şeklinde iri akıllı telefon üreticilerinin yeni amiral gemi modellerini tanıtmasından sonra bütün gözler LG'nin yeni kuşak amiral gemi modeli G4'e çevrildi.

LG'nin Nisan veya Mayıs ayında tanıtması beklenilen yeni amiral gemi modeline ilişkin yeni iddialar ise bekleyenlerini üzebilecek cinsten.

Firmanın üst yöneticilerinden Cho Juno'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı izahat firmanın G4 modelinde kökünden bir değişime imza atacağı yönündeydi.

Bu izahat sonrasında telefonda uygulanan malzemenin de değişmesi beklenirken gelen haberler LG'nin G4 modelinde de plastik kasaya yer vereceği yönünde.

Sızıntılara oranla Güney Koreli müstahsil yeni amiral gemi modellerinde madeni kasa kullanmayacak. İddia edilene oranla maliyet açısından daha yüksek bedelli bulunan metali kullanımı içerisinde ayrı bir ekipmana ve vakte gereksinim duyuluyor.

Bundan ötürü LG G4'de madeni kasa yerine gene plastik kasa göreceğimizi iddia edilirken, madeni kasayı LG'nin G Pro serisinin yerini alması beklenilen LG G4 Note modelinde göreceğiz.

:: LG G4 ve G4 Note'dan beklentileriniz neler?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar