LG G4 Basın Görseli Ortaya Çıktı

LG G3 ile büyük ses getiren LG'nin bu yıl nasıl bir amiral gemisi duyuracağı çok merak ediliyor. İşte ortaya çıkan LG G4 basın görseli ve LG G4 hakkında son bilgiler.

Google Haberlere Abone ol
LG G4 Basın Görseli Ortaya Çıktı

LG G4 Basın Görseli Ortaya Çıktı Mobil Akıllı Telefon LG G3 ile iri ses getiren LG'nin bu sene nasıl bir amiral gemisi duyuracağı aşırı merak ediliyor. İşte ortaya çıkan LG G4 matbuat görseli ve LG G4 meselesinde son bilgiler.10.03.2015 / 11:30

2014 yılında G3 modeli ile iri ses getiren LG, tıpkı başarıyı bu sene da yakalayacakmış bunun şeklinde görünüyor.

Özellikle LG G3, Küresel Mobil Ödülleri'nde en fazla akıllı telefon seçilmişken, bu sene ne yapacağı aşırı merak edilen LG'nin yeni amiral gemisi böyle olabilir.

Aşağıda paylaştığımız görsel, belirtilene oranla LG G4'e ait. Arkası hafif kavisli bulunduğu için düzgün olmasına karşın kavisli görünen görseldeki LG G4'ün LG G3'e benzediğini söyleyebiliriz.

Görselde kamerasının büyüdüğü görülen LG G4, kamerası ile dikkat çekebilir. Yan tarafındaki açıklık itibarıyla geri kapağı çıkarılabilecekmiş bunun şeklinde görünen LG G4, muhtemelen G3'te bulunduğu bunun şeklinde çıkarılabilir bataryaya sahip olacak.

LG G3'teki hoparlörün de değiştiği görülen görselde görebildiklerimiz bunlarla sınırlı. Ancak bu görselin düzmece olması veya LG G3 görseli üstünden düzenlenmiş olması ihtimali de var.

Şu an için LG G4 meselesinde bilinenler, 5.3 inç Quad HD IPS LCD ekran, Stylus kalem, Snapdragon 810 işlemci, 4 GB RAM, 32 GB ve 64 GB depolama seçenekleri, 16 megapiksel geri kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 3000 mAh batarya olabileceği yönünde.

Bakalım Nisan ayında duyurulacak LG G4, görseldeki bunun şeklinde mi olacak? Yoksa LG iri bir sürpriz yaparak herkesi şaşırtmayı başaracak mı?

:: Sizce LG G4, görseldeki bunun şeklinde mi olacak?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar