Lenovo Vibe Shot Tanıtıldı

Lenovo, yakın zaman önce özellikleri açıklanan Vibe Shot adlı üst seviye modelini tanıttı. İşte kamerası ile etkileyen Lenovo Vibe Shot'ın özellikleri ve fotoğrafları.

Google Haberlere Abone ol
Lenovo Vibe Shot Tanıtıldı

Lenovo Vibe Shot Tanıtıldı MWC 2015 Lenovo, yakın süre evvela nitelikleri açıklanan Vibe Shot isimli üst düzey modelini tanıttı. İşte kamerası ile etkileyen Lenovo Vibe Shot'ın nitelikleri ve fotoğrafları.02.03.2015 / 12:30

MWC 2015 öncesi birkaç kez sızdırılan ve geçtiğimiz hafta nitelikleri açıklanan Lenovo Vibe Shot, Lenovo'nun MWC 2015 kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte tanıtıldı.

Kamerası ile öne çıkıyor!

16 MP üç LED flaşlı akıllı telefon, çoğunlukla üst düzey özellikler sunuyor olsa da, orta düzey işlemcisi sebebi ile amiral gemisi modellerin gerisinde kalıyor.

Önünde 5 inç Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekrana yer verilen akıllı telefon, LG G3 ile tanıştığımız lazer otomatik odaklama durumuna sahip.

Lazer AutoFocus ve 3 ayrıcalıklı tonda LED flaşın desteklediği 16 megapiksel çözünürlükte esas kamerası bulunan akıllı telefon, 1080p Full HD video çekimleri yapabiliyor. Vibe Shot'un önünde ise, selfie tutkunlarının seveceği 8 megapiksel ön kamera bulunuyor.

Orta ve üst düzey içerisinde donanım!

3 GB RAM, 32 GB depolama ve 128 GB kadar MicroSD kart kullanımını destekleyen akıllı telefonun içerisinde, son döenmde orta düzey akıllı telefonlarda gördüğümüz 8 çekirdekli 64 Bit Snapdragon 615 işlemci ve Adreno 405 grafik işlemci yer alıyor.

İçerisindeki 2900 mAh batarya, altındaki stereo hoparlörler ve kırmızı, gri, ak renk seçeneklerine sahip Lenovo Vibe Shot, Temmuz ayında 349 Dolar fiyat etiketi ile raflarda olacak.

:: Lenovo Vibe Shot'ın nitelikleri ve fiyatı meselesinde ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar