iPhone 6S ne zaman çıkıyor?

Her yıl Eylül ayında yeni bir iPhone modeli sevenleriyle buluşuyor. Eylül ayına az bir süre kala merakla beklenen iPhone 6S hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
iPhone 6S ne zaman çıkıyor?

Geçen yıl iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Amerika’daki kullanıcıları ile 19 Eylül’de tanışmıştı. Önceki iPhone modellerine ve onların takipçisi olan S modellerinde bu yıl köklü bir değişim beklenmiyor.

Tasarım

2014 yılında Apple, 5S’ten ekranı boyutu ve genişlik bakımından daha büyük olan iPhone 6 piyasaya sunuldu. Bununla beraber 6 Plus’ı çıkardı ve bu  boyut olarak 6’dan daha geniş. iPhone 6 ve 6 Plus’ta tasarım olarak çok değişiklik yapıldığından iPhone 6S modelinde özellik bakımından daha fazla gelişme olması bekleniyor.

Ne zaman çıkıyor?

Modelin kullanıcı ile buluşması Eylül ayının ortasını bulacak. Ancak İOS 9 olacak işletim sistemi hakkında yeni bilgilerin Haziran ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.

Kamera

Apple’ın Nisan 2015’te satın aldığı İsrail’li firma Linx Computational, kamera yapımında ciddi değişimlerin olabileceğini düşündürüyor.

Ekran

Teknoloji dünyası iPhone 6S’te ekran için safir kristaller kullanılacağını belirtiyor. Bu camın özellikleri arasında çatlama ve çizilmeyi önleyen bir çok madde olduğundan oldukça dayanıklıdır.

 

 

 

Yorumlar