İOS 9'un gizliği özelliği ortaya çıktı!

İOS 9 içinde bulunan gizli özellik iPhone 6 ve diğer destekleyen cihazları daha kullanılır hale getirecek gibi gözüküyor. İOS cihazlarının dokunmatik ekranındaki bir sonraki hareketinin de göstergesi olacak.

Google Haberlere Abone ol
İOS 9'un gizliği özelliği ortaya çıktı!

Bu özelliğin cihazlarda nasıl çalışacağı ise şuan için bilinmiyor, ancak İOS Geliştirici Günlüğü sayfasında İOS 9'da ''Touch Prediction'' özelliği ya da Türkçe ismiyle ''Dokunma Tahmini'' ortaya çıkarıldı. Bu işlev özelliği Apple tarafından dokunmatik eylemin geliştirilmesi, ekran ve dokunmatik tahminin son yenilemeden beri yaşanacağı şeklinde listelenmiş.

Şirket WWDC esnasında dokunma tahminiyle ilgili hergangi bir detay açıklamadı. Apple bu özellik ile neler yapabilir? Cupertino'lu teknoloji devi kullanıcıyla İOS'un daha seri olmasını sağlamak, dokunmatikteki gecikmeyi azaltmak ve kullanıcısına daha iyi deneyim sunmak istiyor olabilir. Apple İOS sürümünde saklı özellikleri neredeyse sundu. Şirket ince detaydaki ilginç özelliklerini kullanıcıların gözlemleyerek, inceleyerek keşfetmesinden yana. İOS ve İOS cihazlar hakkında daha fazla ayrıntıya ayrıca İBooks'taki kullanım kılavuzundan ulaşılabilir. Apple bu kılavuzu genel olarak güncelliyor.


Tekno Kulis

Yorumlar