iOS 8.3'de Şifresiz Uygulama İndirme Geliyor!

Apple'ın bir sonraki iOS sürümüne yönelik bilgiler gelmeye devam ediyor. Son haberler, iOS 8.3'te ücretsiz uygulamaları ve iTunes içeriklerinde şifre sorgulaması yapılmayacağı yönünde.

Google Haberlere Abone ol
iOS 8.3'de Şifresiz Uygulama İndirme Geliyor!

iOS 8.3'de Şifresiz Uygulama İndirme Geliyor! iOS Apple'ın bir sonraki iOS sürümüne yönelik bilgiler gelmeye devam ediyor. Son haberler, iOS 8.3'te karşılıksız uygulamaları ve iTunes içeriklerinde şifre sorgulaması yapılmayacağı yönünde.22.03.2015 / 19:00

Apple'ın 3. beta sürümünü yayınladığı iOS 8.3'ün yeni nitelikleri ortaya çıkmaya başladı. Türkçe Siri desteği başta olmak üzere hem sesli şahsi asistanda hem de işletim sisteminde belirgin değişiklikler getirmesi beklenen iOS 8.3'te yer alacak bir yenilik daha ortaya çıktı.

Kolay uygulama indirme

9to5mac sitesinin haberine göre, iOS 8.3 sürümü App Store'dan uygulama indirme esnasında kocaman kolaylık sağlayacak. Touch ID durumuna sahip iOS cihazlarda uygulamaları indirme esnasında hüviyet doğrulama işlemi basitçe yapılabilse de, bilhassa Touch ID bulunmayan önceki iOS alet malikleri her uygulama veya içerik indirme esnasında şifre girmek mecburiyetinde kalıyordu.

Ücretsiz uygulamaları şifresiz

Bu bir hale kolaylık düşünen Apple, karşılıksız uygulamalar ve iTunes içerikleri için şifre ile hüviyet doğrulamayı edilgen etme ayrıcalığı getiriyor. Yayınlanan ekran görüntüleri, iTunes ve App Store için şifre ayarları menüsüne karşılıksız uygulamalar başlığı altında 'Şifre gerektirir' seçeneğinin eklendiği yönünde. Artık kullanıcılar bu seçeneği aktif veya edilgen şekilde belirleyebilecek. Bu özelliğin çok uygulama indiren kullanıcılar için kocaman kolaylık sağlayacağını söyleyebiliriz.

:: iOS 8.3'ün bu özelliğini beğendiniz mi?

Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar