iOS 8.3 Beta 4 Yayınlandı

Apple, iki hafta önce üçüncü betası ile karşımıza çıkan iOS 8.3'e ait iOS 8.3 Beta 4'yi yayınlandı. OTA olarak sunulan güncellemeyle ilgili detaylar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
iOS 8.3 Beta 4 Yayınlandı

iOS 8.3 Beta 4 Yayınlandı iOS Apple, iki hafta evvela üçüncü betası ile karşımıza çıkan iOS 8.3'e ilişkin iOS 8.3 Beta 4'yi yayınlandı. OTA şekilde sunulan güncellemeyle ilgili detaylar haberimizde.24.03.2015 / 19:25

İki hafta evvela iOS 8.3 Beta 3'ü yayınlayan Apple, şimdi de iPhone, iPod touch ve iPad için iOS 8.3 Beta 4'ü yayımladı. Performans iyileştirmelerini barındıran bu güncelleme OTA üstünden sunuluyor. Peki, bu güncelleme nasıl yüklenecek?

Türkçe Siri ile gelen iOS 8.3 Beta 4'ü yüklemeniz için geliştirici hesabınızın bulunması gerekiyor. Geliştirici hesabınız yok ise bu güncellemeyi yüklemek için sürümün IPSW dosyalarının yayınlanmasını beklemeniz gerekiyor.

Eğer iOS 8.3 Beta 3 cihazınızda yüklü ise; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iOS 8.3 Beta 4 sürümünü yükleyebilirsiniz.

Apple'ın halka açık Beta programına kayıt olmuşsanız iOS 8.3'ün halka açık 2. Beta sürümünü OTA üstünden indirebilirsiniz. Ancak Apple şu an için Beta programına kayıt alımını durdurmuş durumda.

:: iOS 8.3 Beta 4'ü yüklediniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar