iOS 8.3 Beta 3 Yayınlandı

Apple, iki hafta önce ikinci betası ile karşımıza çıkan iOS 8.3'e ait iOS 8.3 Beta 3'yi yayınlandı. OTA olarak sunulan güncellemeyle ilgili detaylar haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
iOS 8.3 Beta 3 Yayınlandı

iOS 8.3 Beta 3 Yayınlandı Güncelleme Apple, iki hafta evvela ikinci betası ile karşımıza çıkan iOS 8.3'e ilişkin iOS 8.3 Beta 3'yi yayınlandı. OTA şekilde sunulan güncellemeyle ilgili detaylar haberimizde.12.03.2015 / 20:00

Apple iPhone, iPod Touch ve iPad'lerde uygulanan mobil işletim sistemi iOS için iOS 8.3 güncellemesine ilişkin üçüncü beta sürümü, iOS 8.3 Beta 3'ü geliştiriciler ile paylaştı.

iOS 8.3'ün önceki beta sürümüyle Apple kullanıcılarına kablosuz CarPlay bağlantısı, yeni emojiler, Apple Pay meselesinde detaylar ve belki de yurdumuzdaki kullanıcılar için en önemlisi bulunan iOS cihazların sesli asistanı Siri içim, aralarında Türkçe'nin de olduğu yeni dillere destek kazandırmıştı.

Henüz Apple Geliştirici Merkezi'nde yer almayan, OTA üstünden yayınlanan iOS 8.3 Beta 3 muhtelif kusur düzeltmeleri ve iyileştirmeler içeriyor.

Apple bununla beraber önceki Beta sürümlerinde yer almayan Apple Watch uygulamasını iOS 8.3 beta 3 ile kullanıcılarına sunmuş durumda.

:: iOS 8.3 Beta 3'ü denediniz mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar